Η Έλενα Ασημακοπούλου εξηγεί γιατί δεν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Η Έλενα Ασημακοπούλου εξηγεί γιατί δεν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Στην κάμερα της εκπομπής Pop up μίλησε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, στη βοήθεια που είχε ζητήσει από φίλες ψυχολόγους, στην αποβολή που είχε, ενώ παραδέχεται πως δεν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί – αν και η κόρη της θέλει ένα αδελφάκι – κι εξηγεί τους λόγους.

Διαβάστε επίσης: H Εύα Καϊλή είναι μητέρα εδώ και καιρό – Τα κατάφερε να μη διαρρεύσει

Sting: «Τα παιδιά μου να δουλέψουν. Δεν θα κληρονομήσουν την περιουσία των $300 εκατομμυρίων»

«Έχω πολλές φίλες που είναι ψυχολόγοι κι έχω ζητήσει τη βοήθειά τους, Μετά την εγκυμοσύνη μου ζήτησα τη βοήθεια μίας φίλης μου που είναι ψυχολόγος. Δεν είχα επιλόχειο, αλλά ήθελε τη συμβουλή της για τα νέα δεδομένα. Αργότερα, ήθελε κάποιες συμβουλές για το πώς να εξηγήσω στην κόρη μου κάποια πράγματα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν ήξερα πώς να πω στο παιδί μου όταν είσαι σε μια προχωρημένη εγκυμοσύνη πως αυτή παύει να υπάρχει. Επειδή της είχα ανακοινώσει ότι θα αποκτήσουμε αδελφάκι και θα μεγαλώσει η οικογένειά μας. Εκεί, ήταν λίγο δύσκολο να της πω ότι απέβαλα».

«Δεν σκέφτομαι καθόλου πια να αποκτήσω άλλο παιδί. Παρόλο που η κόρη μου η Μαρία ακόμα και τώρα το θέλει. Δεν υπήρχε στιγμή που να έβλεπε ένα μωρό και να έλεγε: να ρε μαμά προσπάθησε το άλλη μια φορά. Που ξέρει τι πέρασα, ξέρει ξεκάθαρα τι πέρασα, όλη η οικογένεια ξέρει τι πέρασα», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων