Η Ελένη Φουρέϊρα γέννησε φυσιολογικά ένα “υγιέστατο και πανέμορφο μωρό”, λέει ο γυναικολόγος της

Η Ελένη Φουρέϊρα γέννησε φυσιολογικά ένα "υγιέστατο και πανέμορφο μωρό", λέει ο γυναικολόγος της

Η Ελένη Φουρέϊρα γέννησε φυσιολογικά ένα “υγιέστατο και πανέμορφο μωρό”, λέει ο γυναικολόγος της

Η Ελένη Φουρέιρα γέννησε το πρώτο της παιδί, χθες Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, στις 3:20 το μεσημέρι! Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media και συγκεκριμένα, έπειτα από story που “ανέβασε” η Σούλα Γκλάμορους:

Ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας Κυριάκος Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης, που είναι και πρόεδρος του ΡΕΑ, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», δίνοντας λεπτομέρειες για τον τοκετό, το μωρό, αλλά και τη δύναμη που επέδειξε η Ελένη Φουρέιρα, ενώ είχε στο πλευρό της τον Αλμπέρτο Μποτία, σύντροφο και πατέρα του γιου της.

Η Ελένη Φουρέιρα γέννησε φυσιολογικά

Όπως ανέφερε ο γιατρός, η Ελένη Φουρέιρα εισήλθε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί και γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20: «Γέννησε 15:20 το μεσημέρι. Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν πολύ καλή, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε μια πολύ φυσιολογική γέννα. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο. Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα».

Αναφορικά με τον φυσιολογικό τοκετό της τραγουδίατριας, ο κ. Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης είπε: «Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Δεν τα παράτησε στιγμή. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Θα πάρει εξιτήριο σε δυο μέρες. Είναι συνέχεια με τον γιο της».

Διαβάστε ακόμα: