«Η Εύα Καϊλή ζει έναν εφιάλτη. Η καρδιά της αιμορραγεί για το 22 μηνών παιδί της, το οποίο είναι μόνο του»

«Η Εύα Καϊλή ζει έναν εφιάλτη. Η καρδιά της αιμορραγεί για το 22 μηνών παιδί της, το οποίο είναι μόνο του»

Δηλώσεις στην Corriere Della Sera έκανε ο εκ των δικηγόρων της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τονίζοντας ότι η πρώην αντιπρόεδρος του ευρωκοινωβουλίου είναι αθώα και ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή. Παράλληλα, ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το 22 μηνών παιδί της κ. Καϊλή βρίσκεται μόνο με τον παππού του.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε στην Corriere Della Sera ότι «η Εύα Καϊλή στη φυλακή ζει έναν εφιάλτη, μια καταστροφή επειδή είναι αθώα. Το μόνο άτομο που την επισκέφθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν ο πατέρας της.

»Μετά από όσα διάβασε στους φακέλους της έρευνας, αισθάνεται προδομένη. Το όνομά της χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της, πριν από την ημέρα της σύλληψης δεν γνώριζε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, τα χρήματα δεν ήταν δικά της ούτε τα φύλαγε».

«Η Εύα Καϊλή ζει έναν εφιάλτη. Η καρδιά της αιμορραγεί για το 22 μηνών παιδί της, το οποίο είναι μόνο του»

Σε ερώτηση αν αποφυλακιστεί η Καϊλή, θα μείνει στο Βέλγιο ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι «θα παραμείνει στο Βέλγιο και θα αγωνιστεί μέχρι να αναγνωριστεί η αθωότητά της».

Τέλος αναφερόμενος στο παιδί της, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι «η καρδιά της αιμορραγεί κυριολεκτικά για το 22 μηνών παιδί της, το οποίο είναι μόνο του και μπορεί να στηρίζεται μόνο στον ηλικιωμένο παππού του».

«Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της»

Yπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε αναφερθεί σε δηλώσεις του στην κακή ψυχολογική κατάσταση της Εύας Καιλή που δεν έχει καμία απολύτως επικοινωνία με την 2χρονη κόρη της. 

“ΗΘΕΛΕ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ”

«Η Εύα Καϊλή επιθυμούσε κατ’ οίκον περιορισμό και μάλιστα είχε προτείνει να έχει μόνο ένα τηλέφωνο, το οποίο θα μπορούσαν να το παρακολουθούν. Δεν ήθελε να συναντά κανέναν, παρά μόνο το παιδί της. Στην αγόρευση του ο εισαγγελέας είπε ότι υπήρχε κίνδυνος οι Καταριανοί να απαγάγουν την Εύα Καϊλή. Αυτά δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα. Μειδίασε και η ίδια η Πρόεδρος του δικαστηρίου. Δεν θα κάνουμε έφεση, αυτά είναι λάθη που κάνουν οι δικηγόροι στην αρχή της καριέρας τους. Αν το Εφετείο την απορρίψει μετά η προοπτική να αφεθεί ελεύθερη, εξανεμίζεται» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όσον αφορά στη ψυχολογία της Εύας Καϊλή, ο δικηγόρος της αποκάλυψε: «Η ψυχολογία ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση, πριν την ακροαματική διαδικασία. Όταν άκουσε τα επιχειρήματα ότι θα γίνει εισβολή του Κατάρ στις Βρυξέλλες εκεί αισθάνθηκε μια ανασφάλεια. Φοβάται ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται πλέον με νομικά κριτήρια, αλλά με πολιτικά».

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το Μοναστηράκι-Μαρούσι σε οκτώ λεπτά για τη μεταφορά εγκύου

Oμαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Προφυλακιστέοι 5 ανήλικοι – «Δεν μπόρεσα να δω τα βίντεο δεύτερη φορά», λέει δικηγόρος κατηγορούμενου

Αγωνία στην Κρήτη για την 17χρονη που έπαθε σηπτικό σοκ μετά τη γέννα της – Δίνει μάχη στη ΜΕΘ