Η φωτογραφία της ημέρας: Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην αγκαλιά των μανάδων της Γαρυφαλλιάς και της Ερατούς

Η φωτογραφία της ημέρας: Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην αγκαλιά των μανάδων της Γαρυφαλλιας και της Ερατούς

Η φωτογραφία της ημέρας: Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην αγκαλιά των μανάδων της Γαρυφαλλιάς και της Ερατούς

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο της ημέρας που συγκλονίζει και συγκινεί το πανελλήνιο είναι η εικόνα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλας Αρμουτίδου,  έξω από το Εφετείο, να βυθίζεται στην αγκαλιά των μανάδων των Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο και της Ερατώς που δολοφονήθηκε στη Λέσβο.

Η συγκλονιστική αγκαλιά των 3 μανάδων

Οι τρεις μανάδες που έχουν δει τις κόρες τους να δολοφονούνται, ενώνουν τις δυνάμεις και τα κουράγια τους και γίνονται μια τεράστια ζεστή αγκαλιά. Τρεις μανάδες, που χτυπήθηκαν αδυσώπητα από τη μοίρα, παίρνουν κουράγιο η μία από τις άλλες και ζητούν να μην βρεθούν άλλες στη θέση τους. Ο πόνος και η απώλεια τις έφερε κοντά και το φωτογραφικό στιγμιότυπο καθηλώνει.

H Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς δεν μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της Κούλας Αρμουτίδου. Η μητέρα της Τοπαλούδη, με το που είδε τη μάνα της Γαρυφαλλιάς κατέρρευσε κι έπεσε στην αγκαλιά της, με το στιγμιότυπο να συγκλονίζει, ενώ στην αγκαλιά τους έπεσε στη συνέχεια και η μητέρα της Ερατούς

Το ξέσπασμα της μαμάς Τοπαλούδη “light δολοφονία δεν υπάρχει”

Νωρίτερα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη δήλωσε εμφανώς ταραγμένη πως “light δολοφονία δεν υπάρχει”.

Η ζωή του κάθε δολοφονημένου παιδιού, που υφίσταται τα πάνδεινα μέχρι να το αποτελειώσουν, να το εξουθενώσουν και να το πετάξουν ζωντανό από τα βράχια είναι δεκαέξι χρόνια και δεν ξέρουμε αν εκτίσουν αυτή την ποινή. Στις δέκα ημέρες μετά την πρωτόδικη απόφαση οι δολοφόνοι μπορούν να ασκήσουν έφεση για να πάρουν ελαφρυντικά.

Light δολοφονία δεν υπάρχει. Light kαρδιοεγκεφαλικές κακώσεις στον εγκέφαλο του παιδιού μου δεν υπάρχουν.

Στραγγαλισμός με μαχαίρια -πήραν και άλλο μαχαίρι αφού στράβωσε το πρώτο- δεν υπάρχει, έκαναν ότι τους κατέβει στο μυαλό αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Είναι κάτι παραπάνω

“Δεν θα δεχθώ μείωση της ποινής. Θα τα φέρω όλα τούμπα εγώ, η μάνα της Ελένης” είπε η κα Τοπαλούδη.

«Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από το Θεό να το βρείτε»

Για τις 10 Μαρτίου διεκόπη η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, με τη μητέρα της να ξεσπά στο δικαστήριο κατηγορώντας για εμπαιγμό την πλευρά των κατηγορουμένων. Οπως αναφέρθηκε, η δίκη διεκόπη προκειμένου να λάβει γνώση της δικογραφίας ο νέος δικηγόρος του 22χρονου καταδικασθέντος σε πρώτο βαθμό, Αλέξανδρου Λουτσάι, ο οποίος σημειωτέον δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Στο άκουσμα της απόφασης για διακοπή, η μητέρα και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι είχαν έρθει από το Διδυμότειχο για να παραστούν στη δίκη ξέσπασαν. «Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από τον Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους», φώναξε η μητέρα της κάνοντας λόγο για εμπαιγμό από την πλευρά των κατηγορουμένων.

 

Διαβάστε επίσης:

Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από κοινού η μητέρα του 7χρονου Ανδρέα και ο σύντροφός της – Τι ισχυρίζονται

Προσοχή στο Πολυσυστηματικό Φλεγμονώδες σύνδρομο – Τα “ύποπτα συπτώματα” που εμφανίζονται στα παιδιά

Δ. Αθηναίων: Δωρεάν Ιατρικές και Οδοντιατρικές εξετάσεις σε παιδιά και εφήβους στην Τεχνόπολη (21-25/2)

Ροή Ειδήσεων