Η Frezyderm σας δίνει τον τρόπο για να προλάβετε κάθε κρύωμα φέτος τον χειμώνα!

Η Frezyderm σας δίνει τον τρόπο για να προλάβετε κάθε κρύωμα φέτος τον χειμώνα!

Ο χειμώνας είναι αγαπημένη εποχή  για όλους. Εορταστικό κλίμα, παιχνίδια στο χιόνι, πλατσούρισμα στη βροχή, όμορφες χειμερινές αποδράσεις!

Δυστυχώς, όμως, οι ιώσεις και τα μικρόβια καραδοκούν! Όπως, ήδη ξέρετε, το βαρύ ντύσιμο δεν είναι πάντα αρκετό για να αντιμετωπίσουμε το κρυολόγημα και τα μικρόβια που συνηθίζουν να “χορεύουν” γύρω μας καθημερινά.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, λοιπόν, ο οργανισμός να έχει θωρακιστεί κατάλληλα, ώστε να χαρεί γερός τις όμορφες χειμερινές ημέρες.

Η διατροφή φυσικά και παίζει ισχυρό ρόλο για να προστατευτούμε και να είμαστε ανθεκτικοί απέναντι σε μικρόβια και ιώσεις. Οι βιταμίνες έχουν την τιμητική τους την περίοδο αυτή, ενώ τόσο οι βιταμίνες όσο και τα ιχνοστοιχεία που λαμβάνουμε από τη διατροφή μας, βοηθούν να προστατευτούμε.

Ωστόσο αυτά από μόνα τους δεν αρκούν.

Είναι απαραίτητη και η επιπλέον ενίσχυση και θωράκιση του οργανισμού, μια ασπίδα προστασίας ...

Προβιοτικά: Πιστός σύμμαχος του ανοσοποιητικού για τη θωράκιση του οργανισμού μας.

Μετά από ειδική μελέτη και στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών του παιδικού οργανισμού αλλά και των ενηλίκων, η FREZYDERM καινοτόμησε δημιουργώντας μία νέα σειρά προβιοτικών για παιδιά και ενήλικες, τόσο για το ξεκίνημα της ζωής όσο και για τη μετέπειτα πορεία τους. Η νέα σειρά προβιοτικών Prodilac Immuno Shield της FREZYDERM στοχεύει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στην προστασία του αναπνευστικού συστήματος.

Δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα με προβιοτικά συμπληρώματα διατροφής για όλες τις ηλικίες:

PRODILAC IMMUNO SHIELD START

Συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για νήπια και παιδιά, για την ενίσχυση της υγείας του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία από λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού. Από το πιο απλό, κοινό κρυολόγημα  έως πιο βαριά περιστατικά  όπως βρογχίτιδα, οξεία ιγμορίτιδα, φαρυγγίτιδα, μέση ωτίτιδα κ.α το Prodilac Immuno Shield θωρακίζει τον οργανισμό με θεαματικά αποτελέσματα: 23% λιγότερα περιστατικά λοιμώξεων ανώτερου αναπνευστικού και 40% μείωση χρόνου κατ’ οίκον νοσηλείας σε συνέργεια με αγωγή.

PRODILAC IMMUNO SHIELD FAST MELT

Συμπλήρωμα διατροφής με ευχάριστη γεύση ροδάκινο που δελεάζει. Είναι κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες, καθώς ενισχύει την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύει από λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής. Παράλληλα συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου οξείας λοίμωξης, μείωση των επεισοδίων λοιμώξεων καθώς και στον περιορισμό υποτροπών αυτών.

Όσο επιθετικό κι αν είναι το κρύο τον φετινό χειμώνα, εσείς έχετε την καλύτερη άμυνα, χάρη στη FREZYDERM!

Σημειώνεται ότι τα προβιοτικά σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή!