Η ιστορία των 2 αδερφών που υιοθετήθηκαν για να μην χωριστούν μας συγκίνησε

Η ιστορία των 2 αδερφών που υιοθετήθηκαν για να μην χωριστούν μας συγκίνησε

Το 2017, πέντε αδέρφια έφτασαν στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης. Η τύχη χαμογέλασε γρήγορα στη Σοφία, τη Σταυρίνα και τον Πέτρο, τα τρία μικρότερα από τα πέντε αδέρφια, καθώς μέσα σε λίγο καιρό βρήκαν τη ζεστασιά σε δύο ανάδοχες οικογένειες.

Ο Μάρκος, 10 ετών, και ο Γιώργος, 12 ετών, τα δύο μεγαλύτερα από τα αδέρφια, συνέχιζαν να μεγαλώνουν στο Χωριό με την αγωνία εάν ποτέ θα βρεθεί κάποια οικογένεια και για εκείνους.

Ο καιρός περνούσε, όταν ένα ζευγάρι, ενδιαφέρθηκε να υιοθετήσει τον Μάρκο. Όλοι είπαμε στον Γιώργο ότι σύντομα θα έρθει και η δική του σειρά. Και πράγματι δεν άργησε καθόλου!

Όταν η οικογένεια έμαθε ότι υπήρχε μεγαλύτερος αδερφός που θα έμενε πίσω στο Χωριό, μη θέλοντας να χωρίσει τα αδέλφια, αποφάσισε να ανοίξει ακόμα περισσότερο την αγκαλιά της, υιοθετώντας μαζί τα δύο αγόρια και δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μία όμορφη πενταμελή οικογένεια.

Η φωτογραφία είναι από το αποχαιρετιστήριο πάρτι, που γίνεται κάθε φορά που κάποιο από τα παιδιά φεύγει από το Χωριό με την καινούρια του οικογένεια. Η δύναμη της αγάπης και της θέλησης σε μία εικόνα. Big Heart, Big Family 💙

 

Πηγή: Παιδικά Χωριά SOS

 

Διαβάστε επίσης:

Πώς διαδίδονται οι λοιμώξεις στο χώρο του σχολείου; Ο παιδίατρος συμβουλεύει

Oι δάσκαλοι στο πλευρό των μαθητών: “Όχι στην έξωση του 9ου Δ.Σ. και στη μετεγκατάστασή του στο 14ο Δ.Σ.”

5 βιβλία για εφήβους που κάνουν θραύση τώρα στα βιβλιοπωλεία

Kερδίστε 2 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου “Ένα δώρο μικροσκοπικό” από τις εκδόσεις Αγγελάκη