Η Jennifer Garner ευχαρίστησε δημόσια τους δασκάλους των παιδιών της

Η Jennifer Garner ευχαρίστησε δημόσια τους δασκάλους των παιδιών της

Ήταν μια πολυάσχολη εβδομάδα για την Jennifer Garner, καθώς μεταξύ άλλων έπρεπε να παραβρεθεί στην τελετή αποφοίτησης του 12χρονου γιου της Samuel Affleck.

Η Garner και ο πρώην σύζυγός της Ben Affleck προστατεύουν πολύ την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους και σπάνια μιλούν γι’ αυτά. Με αφορμή όμως την αποφοίτηση του Samuel και το γεγονός ότι η 18χρονη Violet τελειώνει για πάντα το σχολείο, η 52χρονη ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τα πρόσωπα στα οποία θεωρεί ότι τα παιδιά της χρωστούν πάρα πολλά πράγματα

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Garner ευχαρίστησε τους δασκάλους και καθηγητές των παιδιών της:

«Σας ευχαριστώ που νοιαστήκατε για τα παιδιά μου μαζί μου. Που δένατε τα κορδόνια τους και κρατούσατε τα χέρια τους. Σας ευχαριστώ που τα βάζατε σε τάξη όταν το χρειαζόντουσαν και που τους δώσατε περισσότερες αγκαλιές από όσες παίρνει ένα παιδί σε όλη του τη ζωή.

Είμαι σίγουρη ότι οι απαιτήσεις και οι ελλείψεις στις τάξεις μπορούν να θολώσουν το στόχο που έχετε, αλλά δεν υπάρχει κάτι πιο ευγενές από το να διδάσκεις τα παιδιά, τουλάχιστον από όσο γνωρίζω εγώ.

Ήθελα τα τρία παιδιά μου να έχουν ένα ασφαλές μέρος όπου θα μπορούσαν να είναι παιδιά, όπου θα δίνεται προτεραιότητα στην εκπαίδευση και τον χαρακτήρα. Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα αυτά 13 χρόνια. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα συνέβαινε κάτι καλύτερο στην οικογένειά μας».

Η συγκίνηση της Garner είναι έκδηλη μέσα από την ανάρτησή της, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την αποφοίτηση της Violet, στην οποία φαινόταν να κλαίει για το τέλος της σχολικής χρονιάς. Η ηθοποιός θεώρησε ηθική της υποχρέωση να πει μερικά καλά λόγια για τους ανθρώπους που συχνά δεν ακούνε ένα ευχαριστώ από τους γονείς των παιδιών που τόσο πολύ βοηθάνε.

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/

Διαβάστε επίσης:

Οι 5 συμβουλές που πρέπει να ακολουθούμε για να πλένουμε τις πετσέτες μας

Σνακ και φαγητό στη παραλία: Πώς πρέπει να συντηρήσετε σωστά τα τρόφιμα για να μην αλλοιωθούν

Ροή Ειδήσεων