«Η Καρολάιν ήταν ξύπνια όταν την έπνιξε ο Αναγνωστόπουλος» – H δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του συζυγοκτόνου

«Η Καρολάιν ήταν ξύπνια όταν την έπνιξε ο Αναγνωστόπουλος» – H δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του συζυγοκτόνου

«Μιλάμε για ομολογημένη πράξη, αλλά και χθες αναδείχθηκαν στοιχεία από τα οποία μπορεί να προκύψει ότι η πράξη έγινε εν βρασμώ ψυχικής ορμής», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, συνήγορος του δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

«Ενώ υπήρχε η αίσθηση ότι το θύμα κοιμόταν όταν δέχθηκε το “σφιχταγκάλιασμα” του δράστη, όπως προκύπτει από τους παλμούς της καρδιάς και από το smart watch… ήταν ξύπνια”, ανέφερε ο δικηγόρος, σε διαφορετικό μήκος κύματος απο την κατάθεση του ιατροδικαστή που κατέθεσε χθες ότι η νεαρή μητέρα αιφνισιάστηκε στον ύπνο της,, ενώ στις ερωτήσεις του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου για το θέατρο που έπαιζε επί εβδομάδες απάντησε ότι

«η συγκάλυψη και η μη ομολογία από την πρώτη στιγμή, είναι μεταγενέστερα της πράξης. Όταν συνελήφθη, ομολόγησε αυθόρμητα και χωρίς παρουσία δικηγόρου».

H δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του συζυγοκτόνου

Ο συνήγορος του συζυγοκτόνου σημείωσε ότι «το δικαστήριο πρέπει να βρει και το κίνητρο τέλεσης της προμελέτης και τις ακριβείς συνθήκες της ημέρας εκείνης», ενώ επεσήμανε ότι «οι μάρτυρες υπεράσπισης που έχουν προταθεί αφορούν και το οικογενειακό και τον κοινωνικό του βίο, καθώς και τεχνικούς συμβούλους που έχουν οριστεί από τον κατηγορούμενο. Θα καταθέσει και μια γυναίκα δημοσιογράφος με τον οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνωρίζεται από το παρελθόν».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνωρίζεται με την γυναίκα δημοσιογράφο από το παρελθόν

Την δημοσιογράφο εντόπισε με την κάμερα του Πρωινού, έξω από τα δικαστήρια, ο Γιάννης Μαλλιαρός, και η ίδια αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και έφυγε με γοργό βηματισμό.

Σε αναρτήσεις της, τις οποίες διάβασε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, η δημοσιογράφος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι τερατώδης.

«Τον έχω δει να ”σπάει’ αρκετές φορές’»

Απαντώντας σε ερωτήσεις είπε «τον έχω δει να «σπάει» αρκετές φορές. Είναι ένας άνθρωπος αρκετά καταπονημένος ψυχολογικά και σίγουρα οι εξελίξεις έχουν τις επιδράσεις τους».

«Προσωπικά δεν έχω δει επιστολή, δεν γνωρίζω αν έχει λάβει οτιδήποτε», είπε για τις φήμες πως ο συζυγοκτόνος είναι δέκτης επιστολών θαυμασμού από γυναίκες.

Ετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες 2023

Ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ακόμη πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «Θα δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις στις 2 με 12 Ιουνίου. Ήδη έδωσε τις πρώτες εξετάσεις που οφείλει να δώσει ως κρατούμενος, για να έχει δικαίωμα να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις, γιατί είναι λίγο διαφορετικέ οι διαδικασίες».

Στόχος του πιλότου να “σπάσει” τα ισόβια

Διαβάστε επίσης:

Καλλιθέα: Σε σοκ η αδελφή της 12χρονης που σκοτώθηκε, μετά το σχόλασμα – «Οι χαροκαμένοι γονείς έχουν καταρρεύσει»

Δ Αθηναίων: Μέχρι τις 19 Μαΐου οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των παιδικών κατασκηνώσεων

Σήμερα η κηδεία της 15χρονης Ιωάννας που κατέρρευσε στην εκδρομή- «Θα ανταμώσουμε στους λόφους του ήλιου» – Ραγίζουν καρδιές οι συμμαθητές