Η Lapin House μας δείχνει τη νέα της σειρά καθισμάτων αυτοκινήτου Family Fix 360 Pro της Maxi Cosi

Η Lapin House μας δείχνει τη νέα της σειρά καθισμάτων αυτοκινήτου Family Fix 360 Pro της Maxi Cosi

Την Πέμπτη 06 Ιουνίου στο Golden Hall, η  Lapin House, η αγαπημένη εταιρεία παιδικού ενδύματος και ειδών βρεφανάπτυξης, πραγματοποίησε την παρουσίαση του καινοτόμου συστήματος ασφάλειας Family Fix 360 Pro της Maxi Cosi. Το συγκεκριμένο σύστημαδίνειπροτεραιότητα στην ασφάλεια των παιδιών και θέτει στο επίκεντρο  την ευαισθητοποίηση των γονέων, με κύριο μήνυμα “Με την παιδική ασφάλεια δεν παίζουμε”!

Η Maxi Cosi αποτελεί ένα brand το οποίο καινοτομεί στην Ευρωπαϊκή αγορά αφού δημιούργησε το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου το 1984 κι έκτοτε συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις καινοτομίες των προϊόντων που λανσάρει, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την χρηστικότητα αυτών.

Το 360 Pro Family αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας που ξεκινάει από τη γέννηση του παιδιού μέχρι 4 ετών και περιλαμβάνει την επαναστατική τεχνολογία συρόμενων καθισμάτων αυτοκινήτου SlideTech, η οποία σε συνδυασμό με την περιστροφική κίνηση 360° με το ένα χέρι κάνει την κάθε μέρα πιο εύκολη για τους γονείς! Χωρίς πόνους στην πλάτη, χτυπήματα στο κεφάλι ή τσακωμούς, απλώς κλειδώστε, σύρετε, περιστρέψτε και φύγετε!

Αποτελείται από το κάθισμα PEBBLE 360 PRO2 & PEARL 360 PRO και την βάση FAMILYFIX 360 PRO.

Η βάση FAMILYFIX 360 PRO παραμένει κοινή και στα δύο καθίσματα και παρέχει:

  • Καινοτόμο τεχνολογία SlideTech®. Η επαναστατική τεχνολογία συρόμενων καθισμάτων αυτοκινήτου κάνει την κάθε μέρα πιο εύκολη. Χωρίς πόνους στην πλάτη, χτυπήματα στο κεφάλι ή τσακωμούς. Με τη βάση FamilyFix 360 Pro, απλά κλειδώστε, σύρετε, περιστρέψτε και φύγετε!
  • Περιστροφή FlexiSpin με το ένα χέρι. Το FamilyFix 360 Pro διαθέτει FlexiSpin, ένα σύστημα περιστροφής 360 μοιρών που επιτρέπει στα Pebble 360 Pro και Pearl 360 Pro να περιστρέφονται εύκολα χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι σε οποιαδήποτε θέση ανάκλισης.
  • Πλήρης  θέση ανάκλισης

Το Pebble 360 Pro² ξαπλώνει σε μια πλήρως επίπεδη θέση σε όλες τις λειτουργίες για μέγιστη άνεση ύπνου – στο αυτοκίνητο ή προσαρτημένο σε καροτσάκι.

  • ClimaFlow για έλεγχο θερμοκρασίας

Σχεδιασμένο με πάνελ αερισμού, αναπνεύσιμο αφρό και άνετα διχτυωτά υφάσματα για βελτιωμένη κυκλοφορία του αέρα, διασφαλίζοντας ότι το παιδί σας παραμένει άνετο.

  • Προστασία πλευρικής πρόσκρουσης G-CELL

Το G-CELL Side Impact Protection παρέχει στο παιδί σας ασυναγώνιστη ασφάλεια, εξαπλώνοντας την πρόσκρουση και μειώνοντας τους τραυματισμούς σε περίπτωση σύγκρουσης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η αγαπημένη μαμά Μαντώ Γαστεράρου η οποία μαζί με τον δικαστικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, Λουκά Στεργίου συζήτησαν κι απάντησαν τις πιο συχνές ερωτήσεις γονέων που αφορούν την οδική ασφάλεια. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος προσκεκλημένων, ανάμεσά τους η Γιούλικα Σκαφιδά, η Ρούλα Σταματοπούλου, εκπρόσωποι των media, social media προσωπικότητες και mοmmy bloggers, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα, να παρακολουθήσουν τη συζήτηση του ειδικού και να μοιραστούν ενδιαφέρουσες απόψεις και γνώμες.

Website: https://www.lapinkids.com/

Διαβάστε επίσης:

Πολύχρωμη Σπείρα: 4 μοναδικά προγράμματα για παιδιά αυτό το Σαββατοκύριακο

Philosofish: Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαθητών για τη Βιώσιμη Ιχθυοκαλλιέργεια

Ροή Ειδήσεων