Η λίστα των καλοκαιρινών διακοπών αυτής της δασκάλας που κάθε γονιός πρέπει να διαβάσει

Η λίστα των καλοκαιρινών διακοπών αυτής της δασκάλας που κάθε γονιός πρέπει να διαβάσει

Η Betsy Eggart είναι δασκάλα Α΄ Δημοτικού στο Lipscomb Elementary School, ένα δημόσιο σχολείο στην Φλόριντα των Η.Π.Α. Πριν μερικές ημέρες κοινοποίησε ένα post στη σελίδα της στο Facebook, απευθυνόμενη με αυτό σε όλους τους γονείς που έχουν παιδιά σε σχολική ηλικία, εν όψει τους τέλους της σχολικής χρόνιας. Αξίζει όλοι να το διαβάσουμε γιατί… μιλάει στην καρδιά μας!

«Ένας γονιός με ρώτησε τις προάλλες: “Θα μας στείλετε στο σπίτι κάποιο πακέτο εργασιών για το καλοκαίρι;” Σάστισα και ένιωσα μισο-ένοχη καθώς απαντούσα.. “Όχι…”

Βλέπετε, κάποιοι δάσκαλοι ετοιμάζουν ένα πακέτο εργασιών για τις καλοκαιρινές διακοπές, ώστε να έχουν να απασχολούνται και να προετοιμάζονται τα παιδιά για την επόμενη χρονιά.

Αυτό ακούγεται εξαιρετικό –στη θεωρία. Και ίσως μια μέρα να το κάνω κι εγώ. Αν και, όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο καταλήγω στο ότι η λίστα του φετινού καλοκαιριού πρέπει να περιλαμβάνει λιγότερες εργασίες και ασκήσεις και περισσότερη… ΖΩΗ.

Έτσι -δείτε την ή αγνοήστε την- η δική μου λίστα για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι η εξής:

-Μάθετε στο παιδί σας να δένει τα κορδόνια του. Βρείτε ένα κόλπο ή δείτε ένα βίντεο (εδώ). Δώστε τους κίνητρο! Επιμείνετε! Απλά βεβαιωθείτε, ότι το παιδί σας δεν σέρνει τα κορδόνια του από το ένα δωμάτιο στο άλλο, ζητώντας από όποιον βρει μπροστά του να του τα δέσει.

Διαβάστε τη συνέχεια της εξαιρετικής αυτής λίστας στο Infokids.cy.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 37χρονη που άφησε το 1 έτους παιδί της μόνο στο σπίτι – Έκλαιγε ολομόναχο

O Ρέμος “λιώνει” για την κόρη του: “Η Ελενίτσα ρίχνει μια βόμβα θετικής ενέργειας στη ζωή μου και όλα ηρεμούν γύρω μου”

Τέλος στην αγωνία των μαθητών – Αύριο ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2023

Ροή Ειδήσεων