Η μαγεία των μικρών στιγμών αγάπης ανάμεσα στο πλυντήριο και τα άπλυτα πιάτα

Η μαγεία των μικρών στιγμών αγάπης ανάμεσα στο πλυντήριο και τα άπλυτα πιάτα

Η μαγεία των μικρών στιγμών αγάπης ανάμεσα στο πλυντήριο και τα άπλυτα πιάτα

«Μας είπαν ότι η σχέση μας θ’ αλλάξει όταν έρθουν τα παιδιά.. Μπορεί να νιώθαμε προετοιμασμένοι για την έλλειψη χρόνου που θ’ ακολουθήσει και για την μειωμένη δυνατότητα να μείνουμε οι δυο μας.

Ίσως όμως δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για το ότι ήταν πιθανό να μην μας νοιάζει… Ίσως δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για το οτι ήταν πιθανό να νιώθουμε τόσο αποστραγγισμένοι, τόσο κουρασμένοι, τόσο σε υπερένταση, που όταν τελικά θα προέκυπταν στιγμές όπου θα μπορούσαμε να ξεκλέψουμε χρόνο μαζί, μπορεί και να μην θέλαμε..

Ότι δε θα τρελαινόμασταν να βγούμε, ούτε να προσπαθήσουμε πολύ ή ν’ ακούσουμε για τη μέρα του άλλου. Ότι επίσης συχνά θα μας κατέβαλε η προσπάθεια να νιώσουμε οπωσδήποτε σύνδεση…

Αυτή εδώ η εικόνα είναι πραγματικές στιγμές. Οι μικρές αλλά τόσο σπουδαίες στιγμές. Μικροσκοπικές στιγμές με τεράστιες δόσεις αγάπης, κάπου ανάμεσα στο πλυντήριο και τ’ άπλυτα πιάτα…!

Αυτή η εποχή σύντομα θα είναι παρελθόν. Πριν το καταλάβουμε θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία για βραδινές εξόδους και πολύωρες συζητήσεις τρώγοντας ένα γεύμα, πίνοντας ένα ποτό.

Τώρα, η ευτυχία κρύβεται μέσα σ’ένα φιλί και σ’ ένα χάδι στα κλεφτά λίγο πριν κοιμηθούμε…»

Πηγή: The Birth Ride
Εικόνα: This Mama Doodles

Διαβάστε επίσης:

Ποιος ήταν ο Διομήδης από τον οποίο πήρε το όνομά της η νέα κακοκαιρία

Κορωνοϊός: Επτά παιδιά κάτω του έτους νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Παπαευαγγέλου: “Τις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να κλείσουν πολλά τμήματα σχολείων”