Η μαμά της 9χρονης Σόνιας ανακάλυψε ότι η κόρη της συμμετέχει στην διαδικτυακή πρόκληση του Jonathan Galindo

Η μαμά της 9χρονης Σόνιας ανακάλυψε ότι η κόρη της συμμετέχει στην διαδικτυακή πρόκληση του Jonathan Galindo

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η ανάρτηση που αφορά τη νέα επικίνδυνη διαδικτυακή πρόκληση που έχει “στοχεύσει” σε μικρά παιδιά και εφήβους με απώτερο σκοπό να οδηγηθούν στον αυτοτραυματισμό ή και ακόμα να χάσουν τη ζωή τους.

Το CSI institute που έχει ιδρύσει ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , Μανώλης Σφακιανάκης, εντόπισε και θέλησε να ενημερώσει όλους τους γονείς για την νέα άρρωστη πρόκληση που μιμείται το παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας»  και οδηγεί τους παίκτες σε ακραίες συμπεριφορές που θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.

Γονείς, προσοχή στον Jonathan Galindo

Οι παγίδες στο διαδίκτυο είναι ατελείωτες. Για τουλάχιστον ένα χρόνο, το μυστηριώδες προφίλ «Jonathan Galindo» δημιουργεί πολλές ανησυχίες για τους γονείς κυρίως των νεότερων αγοριών. Για αρκετό καιρό οι αρχές προσπαθούν να φτάσουν στην πραγματική ταυτότητα αυτού του ανατριχιαστικού εικονικού online χαρακτήρα.

Το πρόσωπο του χαρακτήρα μοιάζει με κάτι ανάμεσα σε άνθρωπο και σκύλο, με μια στρογγυλή μαύρη μύτη, ένα τεράστιο ανθρώπινο χαμόγελο και μακριά μαύρα αυτιά.

Οι λογαριασμοί με το όνομα Jonathan Galindo και με φωτογραφία προφίλ τη συγκεκριμένη φιγούρα προσθέτουν παιδιά στα κοινωνικά μέσα και τους ζητούν να παίξουν το παιχνίδι τρόμου.

Οι προκλήσεις με τις οποίες ξεκινούν είναι αρκετά αβλαβείς, όπως ζητούν στα παιδιά να «ξυπνήσουν στη μέση της νύχτας» ή «να παρακολουθήσουν μια τρομακτική ταινία». Αλλά καθώς το παιχνίδι συνεχίζεται, οι προκλήσεις γίνονται πιο επικίνδυνες, όπως η αναθέτουν στους παίκτες να αυτοτραυματιστούν ή να σταθούν στην άκρη ενός ψηλού κτηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελικό έργο διατάζει τους παίκτες να τερματίσουν τη ζωή τους.

Η μαμά της 9χρονης Σόνιας ανακάλυψε ότι η κόρη της συμμετέχει στο επικίνδυνο αυτό παιχνίδι

Με ανάρτησή του στο Facebook το CSI Institute ενημερώνει πως η εν λόγω ανάρτηση για την διαδικτυακή πρόκληση του Jonathan Galindo είχε απίστευτη απήχηση και μάλιστα έφερε αποτέλεσμα καθώς η μητέρα της 9χρονης Σόνιας τους αποκάλυψε ότι η κόρη της της εξομολογήθηκε ότι συμμετέχει σε αυτό το παιχνίδι. Οι ψυχολόγοι του CSI Institute ανέλαβαν δράση ώστε να βοηθηθεί το παιδί και να ξεμπλέξει από τα δίχτυα αυτής της online πρόκλησης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δημοσίευση” Δόγμα μας είναι … Κ ένα παιδί να σώσουμε έχουμε επιτύχει τον σκοπό μας ….❣️ Μόλις βγάλαμε στην φορά τον Galindo και στην χώρα μας .!!! Αυτό έγινε χθες βράδυ με την μικρή Σονια απο την Νότια Ελλάδα …. Οι Κοινοποιήσεις που κάνατε κ είχαν απήχηση 1,5 Εκατομυρια έκαναν γνωστό το γεγονός σε μια μητέρα ….. Για αυτό αξίζει να κοινοποιείτε τα δικά μας βίντεο τα οποία σώζουν ζωές .!!! Μητέρα μας δήλωσε χθες αργά εκτος των άλλων τα οποία θα σας τα παρουσιάσουμε στις 8/3/21 κ ώρα 23:00 .!!! ότι η κορη της έχει επικοινωνία ….. με τον GALINDO.. SOK k Oxi μόνο .. Πανικός στην Οικογένεια … Ψυχολόγος άμεσα στο παιδι …. Και το ινστιτούτο μας μόλις έδωσε χείρα βοήθειας κ πραγματικό χαμόγελο στην 9 χρόνη Σονια… άλλη μια ζωή ενός μικρού παιδιου διαφυλάχθηκε απο το csi institute …. ??❣️ CSI institute Όλοι μαζί σώζουμε Ζωές ✊?

Το post του CSI Institute

Ροή Ειδήσεων