“Η μάνα έφερε την 12χρονη μακιγιαρισμένη να πάει σε ραντεβού με πελάτη. Συνεργαζόμασταν”: Καταγγελία από οίκο ανοχής

“Η μάνα έφερε την 12χρονη μακιγιαρισμένη να πάει σε ραντεβού με πελάτη. Συνεργαζόμασταν”: Καταγγελία από οίκο ανοχής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ των Σεπολίων, μετά τη φυλάκιση των δύο βασικών κατηγορουμένων και τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης.

Ο καβγάς θείας και μάνας αποκάλυψε τον εφιάλτη της 12χρονης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, κρίσιμος για την αποκάλυψη της όλης υπόθεσης είναι ο ρόλος της θείας της 12χρονης η οποία βρήκε και τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού.

Μετά την ανακάλυψη των μηνυμάτων, η θεία της 12χρονης φαίνεται να είχε επικοινωνία με τη μητέρα του κοριτσιού και να της αποκάλυψε ό,τι βρήκε. Σε εκείνο το σημείο φαίνεται πως άρχισαν οι πιέσεις προς τη μεριά της μητέρας να καταγγείλει το συμβάν, και τότε άρχισαν οι προστριβές μεταξύ των δύο γυναικών. Όπως σημειώνεται, υπήρξε δισταγμός από τη μεριά της μητέρας να καταγγείλει το περιστατικό και τότε η θεία την απείλησε ότι θα πάει η ίδια στην αστυνομία. Έτσι, η μητέρα της 12χρονης ωθούμενη από την πίεση της θείας, πήγε στην αστυνομία.

Σοκαριστικές καταγγελίες για την δράση της μητέρας της 12χρονης – «Η ίδια την έφερνε στον οίκο ανοχής

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο MEGA η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία καταγγέλλει πως ο 53χρονος βιαστής είχε πάει την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι και μάλιστα είναι καταγεγραμμένοι σε στικάκι, η ίδια η μητέρα της ανήλικης την πήγαινε στον οίκο ανοχής.

«Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού».

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός πως μία από τις εργαζόμενες στον οίκο ανοχής, αναγνώρισε τον 53χρονο κατηγορούμενο ως πελάτη του οίκου.

Διαβάστε επίσης:

Τα αγαπημένα «Λάχανα και Χάχανα» αποκτούν δική τους εκπομπή στην ΕΡΤ2

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 4χρονο Φλοριάν που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του μπαμπά του

Ο Μακεδονικός Χαλβάς χάρισε ενέργεια και δύναμη στον 11ο Spetses Mini Marathon

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: «Η μάνα εξέδιδε πρώτα το παιδί και μετά ο 53χρονος»

Ροή Ειδήσεων