«Η Μία και Εγώ: Η Ταινία». Η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη!

«Η Μία και Εγώ: Η Ταινία». Η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη!

Μια ιδανική επιλογή για σινεμά με τα παιδιά αυτή την περίοδο!

Όσο περισσότερο πλησιάζουμε προς το Πάσχα και τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ παράλληλα ο καιρός είναι άκρως καλοκαιρινός, οι έξοδοι με τα παιδιά στην πόλη γίνονται όλο και πυκνότερες. Μια από τις αγαπημένες εξόδους τόσο για γονείς όσο και για τα παιδιά; Ο κινηματογράφος και τα animations! 

Κάθε νέα ταινία είναι και μια ευκαιρία για τους μικρούς να «ταξιδέψουν» σε νέους κόσμους, να ανακαλύψουν ήρωες και ηρωίδες και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Από ουτοπικές περιπέτειες γεμάτες μαγεία, όπως είναι και η παρακάτω νέα ταινία, έως συναρπαστικές κωμωδίες και συγκινητικά παραμύθια, ο παιδικός κινηματογράφος προσφέρει μια ποικιλία επιλογών που εξιτάρουν το ενδιαφέρον και τη φαντασία των μικρών θεατών.

Με ποιοτικά παιδικά animations, που συνδυάζουν την εκπαίδευση και τη διασκέδαση, ο κινηματογράφος για παιδιά δημιουργεί μια εμπειρία που μένει αξέχαστη!

Στη λίστα με τις νέες αυτές ταινίες της χρονιάς έρχεται και «Η Μία και Εγώ: Η Ταινία», η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, που έρχεται στη μεγάλη οθόνη από την Πέμπτη, 18 Απριλίου από τη NEO Films. 

  • Με την υποστήριξη του προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Με την υποστήριξη του προγράμματος German Film Fund.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Όταν η Μία επιστρέφει στο παλιό εξοχικό σπίτι της οικογένειας με τον παππού της, η πέτρα στο μαγικό της βραχιόλι φωτίζει ξαφνικά – ένα κάλεσμα για βοήθεια! Μέσω μιας αστραφτερής πύλης μεταφέρεται στον φανταστικό κόσμο των μονόκερων της Σεντοπίας. Εκεί συναντά τον μονόκερο Στόρμι και τον Ίκο, ένα ξωτικό από το Νησί Λώτους, το οποίο χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά της. Ο Τόξορ, ένας αποκρουστικός κακός που μοιάζει με βατράχι, θέλει να κατακτήσει το νησί με μαύρη μαγεία.

Η Μία και οι φίλοι της πρέπει να συνασπιστούν και να ενώσουν τρία αρχαία μαγικά πετράδια για να νικήσουν τον Τόξορ. Η αναζήτηση των πετραδιών εξελίσσεται σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό οδικό ταξίδι όπου πετούν πάνω από επικίνδυνες θάλασσες, σκαρφαλώνουν βουνά πάνω σε μυστηριώδεις αιωρούμενες ατόλες και τρέχουν σε λεωφόρους ουράνιων τόξων. Η Μία θα μάθει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι ηρωίδα. Γιατί η αληθινή δύναμη δεν κρύβεται στην ικανότητα να νικήσεις έναν εχθρό, αλλά στο θάρρος να αντιμετωπίσεις αυτό τον εχθρό ως φίλο. Το σκοτάδι δεν θα θριαμβεύσει ποτέ όσο υπάρχουν η φιλία και η ελπίδα.

18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠO TH NEO FILMS

 

 

Ροή Ειδήσεων