Η Μυθολογία συναντά τον αθλητισμό στο θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης της Ελληνικής Αγωγής

Η Μυθολογία συναντά τον αθλητισμό στο θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης της Ελληνικής Αγωγής

Tα σχολεία έκλεισαν και το θερινό πρόγραμμα της Ελληνικής Αγωγής είναι η καλύτερη πρόταση για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών ηλικίας από 6 έως 12 ετών.  Με βασικό πρόταγμα το ρητό :«Νοῦς ὑγιής, ἐν σώματι ὑγιεῖ» και οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στη Μυθολογία και τον Αθλητισμό.

Ελάτε να παίξουμε και να μάθουμε σε ένα πρόγραμμα απασχόλησης που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τον πλούτο και τις γνώσεις των Αρχαίων Ελληνικών με την ψυχαγωγία στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Politia Tennis Club.

Ἀρχαῖα Ελληνικά

Τα παιδιά μαθαίνουν καθημερινά μερικές λέξεις, φράσεις, ἐκφράσεις, ῥητά και εξοικειώνονται με ἁπλό και εὐχάριστο τρόπο με τα Ἀρχαῖα Ἑλληνικά.

Μυθολογία

Με αφορμή τις θεματικές εβδομάδες τα παιδιά σε λίγες μέρες μαθαίνουν ή ξαναθυμούνται τις πιο όμορφες και διασκεδαστικές ιστορίες της Μυθολογίας.

Αθλητισμός

Τα παιδιά διασκεδάζουν καθημερινά με αθλητικά παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων γυμναστών.

Παιχνίδι

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, τα παιδιά παίζουν στην φύση! Όλο το πρόγραμμα στοχεύει στην ψυχαγωγία των παιδιών μέσω της εκπαίδευσης.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα γίνονται υπό την επίβλεψη εξαιρετικών συνεργατών που αγαπούν τα παιδιά και το αντικείμενό τους. Τα παιχνίδια και τον αθλητισμό έχουν αναλάβει δύο γνωστοί γυμναστές που τιμούν τη χώρα μας ως πρωταθλητές στίβου, οι φιλόλογοι παραδίδουν τα ωραιότερα μαθήματα αρχαίων Ελληνικών που έχετε παρακολουθήσει ποτέ κάτω από τα πλατάνια κυριολεκτικά ενώ η εξαιρετική συγγραφέας Κατερίνα Μανανεδάκη προ(σ)κάλεσε τα παιδιά να ξαναγράψουν(!) το τέλος της Οδύσσειας με δική τους έμπνευση. Αξίζει να χαρίσετε στα παιδιά την εμπειρία των θερινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Ελληνικής Αγωγής.

 

Περιμένομεν ὑμᾶς, ἅπαντας!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

Δείτε το video

Ροή Ειδήσεων