Η νέα συλλογή Nef-Nef Homeware φέρνει την άνοιξη σε κάθε γωνιά του σπιτιού!

Η νέα συλλογή Nef-Nef Homeware φέρνει την άνοιξη σε κάθε γωνιά του σπιτιού!

Εμπνευσμένη από το φωτεινό χρώμα, τα ανθισμένα λουλούδια και την την αισιοδοξία της Άνοιξης, αλλά και τη θερινή παλέτα στις αποχρώσεις της γης, της θάλασσας και του ουρανού, η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017 της Nef-Nef Homeware σχεδιάστηκε για να ανανεώσει το χώρο και μαζί να ελαφρύνει τη διάθεσή μας!

Σετ σεντόνια και κουβερλί Kansan – Beige

Μαλακά βαμβακερά υφάσματα μεταφέρουν τη δροσερή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού: αέρινα κουβρ-λι ντύνουν ονειρεμένα κρεβάτια, ριχτάρια σε ζαχαρώδη παστέλ, γαλάζια και γκρι δημιουργούν αέρινη ατμόσφαιρα στο καθιστικό, ενώ αξεσουάρ για το τραπέζι και την κουζίνα, με φωτεινά prints και λαμπερά χρώματα στολίζουν το art de la table.

Τραπεζομάντηλο Leafo – Aλέκιαστο

Η φύση πρωταγωνιστεί σε σχέδια και αποχρώσεις, ενώνοντας το έξω με το μέσα, λαχούρια ταξιδεύουν νοητά στην Ανατολή, ενώ δαντέλες, βολάν, πον πον και φούντες παρασύρουν σε ένα δημιουργικό παιχνίδι διακόσμησης!

Σετ σεντόνια και κουβερλί La Boem – Blue Smart line

Μαζί παρουσιάζεται η ολοκληρωμένη Baby – Junior Collection της Nef-Nef Homeware, φτιαγμένη με τα πιο φιλικά υφάσματα για το δέρμα των παιδιών, μια συλλογή γεμάτη φαντασία, παραμύθια, ήρωες, αστέρια και απαλότητα. Για πρώτη φορά φέτος, παρουσιάζεται η σειρά Disney, Baby & Junior, ζωντανεύοντας τους πιο αγαπημένους ήρωες της παιδικής ηλικίας!

Σετ σεντόνια & πετσέτες & κουβερλί Raiders