Η Νίκη Κεραμέως παραδέχεται ότι «ζορίζομαι αρκετά όπως κάθε σκληρά εργαζόμενος γονιός»

Η Νίκη Κεραμέως παραδέχεται ότι «ζορίζομαι αρκετά όπως κάθε σκληρά εργαζόμενος γονιός»

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή “Πρωινό μας” ερωτηθείσα «εαν ζορίζεται στην καθημερινότητά και εάν βάζει στη ζυγαριά την πολιτική της δραστηριότητα απο τη μια μεριά και την ιδιότητά της ως μητέρα απο την άλλη;» έδωσε μια απάντηση με την οποία θα ταυτιστούμε οι εργαζόμενοι γονείς.

Όπως παραδέχθηκε  «αρκετά όπως κάθε σκληρά εργαζόμενος γονιός. Πολλοί απο αυτους που μας παρακολουθούν εργάζονται πάρα πολύ σκληρά και έχουν τα ίδια διλήμματα και τις ίδιες τύψεις. Περνάω ακρετό χρόνο με το παιδί μου; Μήπως το βάζω σε δεύτερη μοίρα, μετά απο τη δουλειά μου;»

Η ίδια απάντησε ότι εκείνο που κάνει είναι να περνάει ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο με το παιδί της. Να αφιερώνεται σε αυτό όταν είναι μαζί του. Και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν πράγματι «πολύ δυσκολες μέρες όπου ο χρόνος δεν φτάνει»

 

Η υπουργός Παιδείας εκτός από μια δραστήρια πολιτικός είναι και μαμά 2 χαριτωμένων αγοριών, του 6χρονου Λουκά και του 4χρονου Κωνσταντίνου

 

Όπως έχει εξομολογηθεί η υπουργός στο Ιnfokids.gr “Είμαι μία στοργική, σκληρά εργαζόμενη και -ως εκ τούτου- μάλλον ενοχική μητέρα. Πολλές φορές νιώθω τύψεις που λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι.

Ο χρόνος είναι περιορισμένος και οι υποχρεώσεις πολλές. Όμως πιστεύω ότι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η ποσότητα του χρόνου, όσο η ποιότητα.

Όταν προλαβαίνω ξύπνιους τους γιους μου το βράδυ, μου ζητούν να διαβάσουμε ένα βιβλίο και να πούμε μια ιστορία.”

 

Διαβάστε επίσης:

Η καλή είδηση της ημέρας – Θα δημιουργηθεί θεματικό πάρκο ΑΜΕΑ στο Ελληνικό!

Oι δάσκαλοι αντιδρούν στην αξιολόγηση και απαντούν με 3ωρες στάσεις εργασίας – Δείτε για ποιες μέρες

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ίλιον – Απεγκλωβίστηκαν παιδιά με εγκαύματα

Ροή Ειδήσεων