Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλά για τα διδυμάκια της: «Έκανα παιδιά για να ασχοληθώ η ίδια μαζί τους»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλά για τα διδυμάκια της: «Έκανα παιδιά για να ασχοληθώ η ίδια μαζί τους»

Η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλά για τα διδυμάκια της: «Έκανα παιδιά για να ασχοληθώ η ίδια μαζί τους»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, καθώς τα διδυμάκια που απέκτησαν τον Σεπτέμβριο τούς έχουν αλλάξει τη ζωή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για πρώτη φορά για τη ζωή με τα μωρά της, ενώ χαρακτηρίζει τον Μίνω Μάτσα έναν υπέροχο μπαμπά, ο οποίος μάλιστα τους παίζει πιάνο και εκείνα ηρεμούν.

«Αυτό το σημείο έχει γίνει πλέον ο τόπος συγκέντρωσης της οικογένειας, γιατί έχουμε ανακαλύψει, ότι τα μωρά ηρεμούν πάρα πολύ με το πιάνο. Τα βάζουμε εδώ με τα καρεκλάκια τους, ο Μίνως παίζει πιάνο, εγώ κάνω κάτι λαλαλα ή τραγουδάω και ηρεμούν πάρα πολύ», ανέφερε η πανευτυχής μαμά.

Ερωητθείσα τι σημαίνει να είσαι μία μητέρα διδύμων, ανέφερε: «Είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορούσε να μου συμβεί. Δεν το περίμενα και είναι και κάτι που το είχα, μάλλον διαγράψει. Είμαι τόσο τυχερή που το ζω και που όσο και να έχει δυσκολίες και προκλήσεις, είναι πραγματικά τόσο ωραίο».

«Έκανα τα παιδιά για να ασχοληθώ εγώ η ίδια με αυτά»

«Εγώ τα παιδιά τα έκανα γιατί ήθελα να ασχοληθώ εγώ η ίδια προσωπικά με αυτά, να τους δώσω όσα περισσότερα μπορώ, το ίδιο θέλει και ο Μίνως. Προφανώς χρειάζεσαι και υποστήριξη από την ευρύτερη οικογένεια», συμπληρώνει η κυρία Κεφαλογιάννη.

«Ο γιος μου νομίζω είναι ο σοβαρός της υπόθεσης. Εγώ τον λέω σοφό και καλό άνθρωπο. Η άλλη είναι λίγο πριμαντόνα, αλλά τη λέω κολλητή μου. Και όταν την παίρνω πάνω μου εκενη με αγκαλιάζει και νιώθω ότι έχω μία υπέροχη σύνδεση με αυτό το κορίτσι.

«Ο Μίνως είναι ένας υπέροχος μπαμπάς, ο οποίος για να μπορέσει να βοηθήσει με τα μωρά, έχει μεταφέρει το στούντιο στο σπίτι», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Είχα αποκλείσει την πιθανότητα να γίνω μητέρα και τώρα νιώθω ευλογημένη!”

Γέννησε η Όλγα Κεφαλογιάννη!

Δώστε στα παιδιά φτερά, αλλά αφήστε τα να μάθουν να πετούν μόνα τους!

Ροή Ειδήσεων