Η Πισπιρίγκου μήνυσε τον Δασκαλάκη για ψευδή κατάθεση – Νέες αιχμές του Αλέξη Κούγια (video)

Η Πισπιρίγκου μήνυσε τον Δασκαλάκη για ψευδή κατάθεση – Νέες αιχμές του Αλέξη Κούγια (video)

Κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη. Ο συνήγορος υπεράσπισης χαρακτήρισε το Μάνο Δασκαλάκη εντελώς αναξιόπιστο μάρτυρα επισημαίνοντας πως ανάλογα με την περίοδο και τις συνθήκες που εξεταζόταν, έλεγε διαφορετικά πράγματα.

Υπενθύμισε προς την έδρα την κατάθεση που είχε δώσει ο Δασκαλάκης και είχε κάνει λόγο για άψογη μητέρα.

Όσον αφορά την τετραπληγία της Τζωρτζίνας είπε πως δεν μπορεί να σταθεί ως κίνητρο πως η κατηγορούμενη ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί.

Μάλιστα ο συνήγορος της Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στην τελευταία κατάθεση του Δασκαλάκη στο ΜΟΔ κατά την οποία ο Μάνος είχε διαβάσει μηνύματα της Ρούλας με τα οποία υποστήριζε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε απευθυνθεί σε χαρτορίχτρες.

«Για να αποδείξει την εμμονή της Ρούλας με αυτόν μίλησε για μηνύματα περί χαρτορίχτρας. Ποτέ πριν δεν έχει μιλήσει για δεισιδαιμονίες της Ρούλας. Και πώς τα βρήκε αυτά τα μηνύματα; Και πώς ξέρει ότι αφορούν αυτόν;»

είπε ενώ όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου αναρωτήθηκε αν υπάρχει ακόμα αυτό το επάγγελμα απάντησε:« Ναι κ. Πρόεδρε και δεν φαντάζεστε πόσοι πάνε στις χαρτορίχτρες».

Πώς από το “μαζί'” στις κάμερες έγιναν… εχθροί & αντίδικοι στα δικαστήρια

Πώς η μητέρα και ο πατέρας της Τζωρτζίνας από το “μαζί'” στις κάμερες έγιναν… εχθροί και αντίδικοι στα δικαστήρια.

«Ο Μάνος ξέχασε να πει ότι η μητέρα του είναι η πιο γνωστή καφετζού»

Αντιμέτωπη η 34χρονη μητέρα από την Πάτρα στο δικαστήριο με γιατρούς από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Στην αντεπίθεση η Ρούλα. Όσα δήλωσε ενάντια στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο.

Διαβάστε επίσης:

“Βλέπει τον Βασίλη στον ύπνο του. Ήταν αχώριστοι”: Μητέρα κολλητού του 11χρονου που σκοτώθηκε στην έκρηξη στο σχολείο

Στέλλα Τσιτσούλα: “Η ενασχόληση με το cybersecurity αποτελεί ιδανική λύση σπουδών προσφέροντας μηδενική ανεργία και καλές αμοιβές”

Άγρια επίθεση από αγέλη σκύλων σε μητέρα και 3χρονο παιδί στον Βόλο

Ροή Ειδήσεων