Η πρώτη Disney Εβδομάδα Mόδας είναι γεγονός και είναι εμπνευσμένη από το Frozen 2

Η πρώτη Disney Εβδομάδα Mόδας είναι γεγονός και είναι εμπνευσμένη από το Frozen 2

Λονδίνο,Παρίσι,Μιλάνο…Αρεντελα; H Frozen εβδομάδα μόδας ξεκίνησε!

Πανέμορφα παιδιά μοντέλα συνεργάστηκαν και εμφανίστηκαν σε μια φωτογράφιση μόδας εμπνευσμένη από την ταινία Frozen2 της Disney, παρουσιάζοντας τη συλλογή του franchise για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020-21 ξεκινώντας, την πρώτη στο είδος της, Frozen Εβδομάδα Μόδας.

H Frozen εβδομάδα Μόδας ξεκίνησε επίσημα στις 12 Οκτωβρίου και αποκάλυψε για πρώτη φορά το αρχικό σχέδιο των φορεμάτων της Έλσας στο Βασιλικό Δείπνο και ως Βασίλισσα του Χιονιού.

Η εναρκτήρια εικονική Frozen Εβδομάδα Μόδας έλαβε μέρος στον γοητευτικό κόσμο της Αρεντέλα, σε συνέχεια των πρόσφατων εβδομάδων μόδας του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης, του Μιλάνου και του Παρισιού.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της νέας σεζόν αποθανατίστηκαν από την καταξιωμένη φωτογράφο μόδας, Mary Mc Cartney, σηματοδοτώντας την ανακοίνωση της Frozen Εβδομάδας Μόδας.

Παρουσιάστηκαν περισσότερα από 50 ενδύματα

Η Mary McCartney, η οποία στο παρελθόν έχει φωτογραφίσει διάσημα πρόσωπα όπως τη KateMoss, Harry Styles, Madonna και τη Liv Tyler- και είναι κόρη του Sir Paul McCartney- ορίστηκε ως η επίσημος φωτογράφος της πρωτότυπης αυτής εβδομάδας μόδας.

Το εικονικό σόου με 16 μοντέλα παιδιά προβάλλοντας περισσότερα από 50 αμφιέσεις/ενδύματα από 11 καταστήματα λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των Disney Store, H&M και άλλων, θα είναι διαθέσιμο στο κανάλιτης Disney Greece στο Youtube από την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου στις 12.00 μμ.

Μια γεύση από το τι θα επακολουθήσειμπορείτε να πάρετε από το αποκλειστικό teaser videoπου προβάλει τα παρασκήνια της Frozen Εβδομάδας Μόδας.

Η εικονική επίδειξη μόδας εμπνέεται από την ταινία Frozen 2, μεταφέροντας μαγικά τους θεατές στον κόσμο της Αρεντέλας αλλά και πέρα από αυτήν, σε διαφορετικές περιοχές με στοιχεία από την ταινία, όπως το μαγεμένο δάσος και τον παγετώνα της Έλσας, στον οποίο την οδηγεί ο ποταμός Αχτοχαλάν.

Στο πλαίσιο των εορτασμών της συλλογής Frozen, τα Walt Disney Animation Studios κυκλοφόρησαν επίσης για πρώτη φορά σκίτσα των αρχικών σχεδίων για το φόρεμα της Έλσας στο Βασιλικό Δείπνο στο Frozen 2, που σχεδιάστηκε από τον JeanGillmore, Visual Development Artist, καθώς και τα εικονικά προσχέδια του φορέματος της Έλσας ως Βασίλισσα του Χιονιού, που δημιουργήθηκε από την BrittneyLee, Visual Development Artist.

4 διαφορετικά κοστούμια για την Έλσα στη νέα ταινία

Αυτές οι εικόνες προβάλλουν το μεταβατικό ταξίδι της δημιουργίας κουστουμιών μέσα από την παλέτα χρωμάτων, το στυλ και τις κομμώσεις.

Τα σχέδια εξελίχθηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία τεσσάρων διαφορετικών κουστουμιώνγια την Έλσα στο Frozen 2, συμπεριλαμβανομένου του πλέον διάσημου φορέματος της Βασίλισσας του Χιονιού που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του κρίσιμου σημείου της ταινίας, στο οποίο η Έλσα μεταμορφώνεται σε αυτό που πάντα έπρεπε να είναι.

Ηφωτογράφος Mary Mc Cartney δηλώνει: “Μεγάλωσαπαρακολουθώνταςόλες τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, έτσι αυτές οι λήψεις μου ξύπνησαν τρυφερές αναμνήσεις από εκείνες τις εποχές. Γέμισε η καρδιάμου όταν πέρασα τη μέρα μου φωτογραφίζοντας αυτά τα παιδιά που έπαιζανντυμένα έτσι και διαπίστωσα πόσο απόλαυσαν να είναι σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από την Αρεντέλα – τραγουδώντας ταυτόχρονα το τραγούδι της ταινίαςFrozen 2–καθώς παρουσίαζαν τη συλλογή».

 

Ροή Ειδήσεων