Η σπάνια επιπλοκή στον τοκετό που οδήγησε στο θάνατο 35χρονη μαμά αφότου γέννησε το 5ο της παιδάκι

Η σπάνια επιπλοκή στον τοκετό που οδήγησε στο θάνατο 35χρονη μαμά αφότου γέννησε το 5ο της παιδάκι

Η Kelli Tyler ήταν έγκυος στο πέμπτο της παιδί. Λίγο μετά τον τοκετό, έχασε τη ζωή της λόγω μιας πολύ σπάνιας επιπλοκής.

Ήταν μόλις 35 χρονών και μητέρα τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 16, 12, 11 και 9 ετών. Πέθανε στις 6 Σεπτεμβρίου μετά από εμβολή αμνιακού υγρού στο αίμα της κατά τη διάρκεια του τοκετού, λίγες μόνο ώρες μετά την ανάρτησή της για την άφιξή της στο μαιευτήριο.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, η τραγωδία στέρησε από τα εγγόνια της μια υπέροχη μητέρα. «Ο πόνος της απώλειας του παιδιού μου είναι απερίγραπτος. Δεν υπάρχουν λόγια», δήλωσε.

Πέθανε κατά τη διάρκεια του τοκετού: Αμνιακό υγρό πέρασε στο αίμα της

Οι γιατροί προσπάθησαν δύο ώρες να τη σώσουν αλλλά δεν τα κατάφεραν. «Το αμνιακό υγρό μπήκε στην κυκλοφορία του αίματος της έχανε αίμα περισσότερο από όσο μπορούσε να απορροφήσει».

Σύμφωνα με την Cleveland Clinic, η εμβολή αμνιακού υγρού είναι μια επικίνδυνη και απειλητική για τη ζωή επιπλοκή που συνήθως συμβαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού ή λίγο μετά. Η συγκεκριμένη εμβολή είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί, επειδή τα συμπτώματα μπορεί να μοιάζουν με άλλες σοβαρές επιπλοκές κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Η Cleveland Clinic αναφέρει ότι για λόγους που είναι ως επί το πλείστον άγνωστοι, ορισμένοι άνθρωποι έχουν σοβαρή αλλεργική αντίδραση στο αμνιακό υγρό που αναμιγνύεται με το αίμα τους, προσθέτοντας ότι μπορεί να προκαλέσει καρδιακή ανακοπή, ανεξέλεγκτη αναπνοή ή πνευμονική ανεπάρκεια.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.cy

Διαβάστε επίσης:

“Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο” με μουσικές και τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά έρχεται στο Θέατρο 104 (από 8/10)

«Η Έλλη εκτός από την δίδυμη αδελφή της έχασε και εμάς τους γονείς. Δεν θυμάμαι αν πρόλαβα να την φιλήσω…»: Η μαμά της Μελίνας ραγίζει καρδιές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ημέρες Υιοθεσίας των Pet City στο Woof Festival

 

Ροή Ειδήσεων