Η βάφτιση παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία – Πώς σώθηκε το μωράκι που κατέρρευσε μέσα στην κολυμπήθρα

Η βάφτιση παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία – Πώς σώθηκε το μωράκι που κατέρρευσε μέσα στην κολυμπήθρα

Τα γέλια και η χαρά της βάφτισης που τελούνταν στο Αγρίνιο λίγο έλειψε να μετατραπούν σε θρήνο όταν το μωράκι που βαφτιζόταν κατέρρευσε μέσα στην κολυμπήθρα την ώρα του Μυστηρίου.

Η επεισοδιακή βάφτιση στο Ξηρόμερο

Το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή σε ένα χωριό του Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με το agrinionews.gr τα χειρότερα αποφεύχθησαν χάρη στην σωτήρια παρέμβαση ενός γιατρού που ήταν καλεσμένος στη βάπτιση.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του Μυστηρίου το μωρό έχασε τις αισθήσεις του και ο γιατρός κινητοποιήθηκε και το επανέφερε άμεσα.

Το ερώτημα ωστόσο που αιωρείται είναι τι έφταιξε για την αδιαθεσία του μωρού και αν κατάπιε νερό. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και οι καταγγελίες που έκαναν οι καλεσμένοι της βάφτισης εξετάζονται προσεκτικά.

Mωρό πέθανε λίγο μετά την βάφτιση, λόγω πνιγμού από το νερό

Υπενθυμίζεται ότι στη Ρουμανία έχει πεθάνει μωρό στη βάφτισή του όταν ο παπάς το βύθισε έντονα στο νερό της κολυμπήθρας ενόσω εκείνο έκλαιγε. Το άτυχο μωράκι  ήταν μόλις 8 εβδομάδων και είχε γεννηθεί πρόωρα. Ο ιερέας βύθισε στο νερό το παιδί 3 φορές ενώ αυτό έκλαιγε σπαρακτικά. Μετά το μυστήριο το βρέφος παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, όταν έφτασε όμως του είχε κοπεί η ανάσα και χρειάστηκε να μπει σε ΜΕΘ και με παροχή οξυγόνου, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε καταπιεί 110 ml νερό.

 

Διαβάστε επίσης:

O 88χρονος Δημήτρης Μουδατσάκης έδωσε Πανελλήνιες πριν 4 χρόνια και σήμερα πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κρήτης!

Smoothie καρπούζι

«Υπερτονισμένα συντετριμμένη η Πισπιρίγκου» – «Μπορεί να το έχει κάνει η Ρούλα, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ» έλεγε ο Δασκαλάκης

 

Ροή Ειδήσεων