Ηλεία: Αύριο το μεσημέρι η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής

Ηλεία: Αύριο το μεσημέρι η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής

Ηλεία: Αύριο το μεσημέρι η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής

Αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024, θα συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία την 11χρονη Βασιλική, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συγχωριανοί της, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τη φρίκη που έζησε το άτυχο κορίτσι που δολοφονήθηκε με τέτοια αγριότητα από τον 37χρονο θείο της.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, στις 6:00μ.μ..

Ηλεία: Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης της 11χρονης: «Δεν φαίνονται ίχνη βιασμού – ευρήματα σεξουαλικής δραστηριότητας»

Στον εισαγγελέα ο 37χρονος που δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του στην Ηλεία. Ένταση και επεισόδια επικράτησαν στα δικαστήρια. Τι “δείχνει” η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»;

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ιατροδικαστική εξέταση στο νεκροτομείο της Πάτρας. Καταρχήν το κορίτσι φέρει δύο τραύματα, ένα στον θώρακα και ένα στην πλάτη. Το μοιραίο χτύπημα, το θανατηφόρο δηλαδή ήταν αυτό στον θώρακα, καθώς έπληξε ζωτικό όργανο. Φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε ένα όργανο σαν κατσαβίδι, δεν μπορεί να το πει και με βεβαιότητα ο ιατροδικαστής, όμως, η διατομή του τραύματος και άλλα ευρήματα παραπέμπουν στο κατσαβίδι.

Ως προς το κομμάτι του βιασμού, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ευρήματα που να παραπέμπουν σε βιασμό. Ωστόσο διαπίστωσε ευρήματα σεξουαλικής δραστηριότητας, κάτι που είναι σύνηθες στη φυλή των Ρομά. Δεν είναι κάτι σπάνιο σε αυτή την ηλικία. Όμως, βιασμός δεν υπάρχει. Αυτό είναι το ξεκάθαρο υπόθεσης».

Διαβάστε επίσης:

«Έχει οικογένεια, έχει παιδιά! Αν τον δούμε μπροστά μας θα τον εκτελέσουμε» λέει οργισμένος θείος της 11χρονης

Δήμος Αθηναίων: Κλειστά Δημοτικά και Νηπιαγωγεία Τετάρτη και Πέμπτη λόγω του καύσωνα

Το επικίνδυνο λάθος που κάνουν οι γονείς, το καλοκαίρι, με το καροτσάκι του μωρού