Ηλεία: Η μητέρα διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον επιχειρηματία που κατηγορείται για την ασέλγεια 12χρονης

Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Αποκαλύφθηκε αυτός που βίαζε την 8χρονη

Ηλεία: Η μητέρα διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον επιχειρηματία που κατηγορείται για την ασέλγεια 12χρονης

Ένας ιδιωτικός ντεντέκτιβ, τον οποίο είχε προσλάβει ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού από την περιοχή της Ζαχάρως φαίνεται ότι αποκάλυψε την υπόθεση της ασέλγειας από τον επιχειρηματία στη Ζαχάρω.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «Πρώτης» ο πατέρας της 12χρονης είχε αντιληφθεί εδώ και καιρό, ότι η σύζυγος του διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, ωστόσο ποτέ δεν φανταζόταν ότι ο επιχειρηματίας είχε βάλει στο «μάτι» και την ανήλικη κόρη του και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έστελνε άσεμνα μηνύματα προς την ανήλικη.

Ιδιωτικός ντεντέκτιβ αποκάλυψε την υπόθεση ασέλγειας εις βάρος της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ, αποκάλυψε στον πατέρα του 12χρονου κοριτσιού τι συνέβαινε, ο πατέρας έδιωξε την σύζυγο του και μητέρα της 12χρονης από το σπίτι ζητώντας παράλληλα να απομακρυνθεί και από την ανήλικη κόρη τους.

Τα στοιχεία τα οποία έχουν κατατεθεί προς της Εισαγγελία, ουσιαστικά «καίνε» τον επιχειρηματία από τη Ζαχάρω, ωστόσο η έρευνα από πλευρά της Αστυνομίας προχωρά με γοργούς ρυθμούς και υπό άκρα μυστικότητα, σύμφωνα και με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την Εισαγγελία.

Αυτό το οποίο αναμένεται να εξεταστεί είναι εάν ο επιχειρηματίας από τη περιοχή της Ζαχάρως- που διατηρούσε εδώ και δύο περίπου χρόνια σχέση με την μητέρα της 12χρονης- έχει προβεί και σε άλλες πράξεις εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού.

 

Διαβάστε επίσης:

Αγωνία στα Τρίκαλα για 14χρονο μαθητή που έπεσε από μεγάλο ύψος

Ξεκίνησαν τα σχολικά γεύματα – 85% των μαθητών τρώνε φρεσκομαγειρεμένο και υγιεινό μεσημεριανό φαγητό

Βιασμός 12χρονης: Απολογήθηκε η μάνα – Στο πλευρό της η 19χρονη κόρη και ο 18χρονος γιος που έκλαιγε

Ροή Ειδήσεων