Ιοί, Βακτήρια και Αλλεργιογόνα παραμονεύουν… και εγώ επιλέγω για τα παιδιά μου την πρόληψη!

Ιοί, Βακτήρια και Αλλεργιογόνα παραμονεύουν… και εγώ επιλέγω για τα παιδιά μου την πρόληψη!

Μύτη – στόμα – μάτια: Τα τρία σημεία στο πρόσωπο, που τα παιδιά μου πιάνουν αμέτρητες φορές μέσα στη μέρα και που, σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες, αποτελούν τις «εισόδους» για τους ιούς, τα μικρόβια, τα αλλεργιογόνα και τους ρύπους που εισβάλουν στον οργανισμό και απειλούν την υγεία. Η σημασία, λοιπόν, του να διατηρούμε τις «εισόδους» αυτές καθαρές -όπως άλλωστε και τα χέρια- είναι τεράστια, ειδικά την εποχή που οι ιώσεις καραδοκούν!

Στόχος μας, λοιπόν, πρέπει να είναι να υιοθετήσουμε μια προσέγγιση καθημερινής πρόληψης, βοηθώντας τα παιδιά να προστατευθούν από αυτές τις επιθέσεις!

Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι, πέρα από το να πίνουν πολλές φορές νερό μέσα στη μέρα, ώστε να «καθαρίζουν» τον λαιμό τους, ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίζουν τα παιδιά μου και τη μύτη τους είναι χρησιμοποιώντας τα σπρέι ρινικού καθαρισμού Physiomer®,  που συμβάλλουν στην απομάκρυνση παθογόνων παραγόντων όπως οι ιοί και τα βακτήρια. Το Physiomer® είναι ιδανικό για τον αποτελεσματικό καθημερινό καθαρισμό της μύτης των παιδιών καθώς και όλης της οικογένειας με πραγματικά αποδεδειγμένα οφέλη!

Για τη μπεμπούλα μου χρησιμοποιώ το Physiomer Baby® ενώ για τον εξάχρονο γιό μου το Physiomer Kids®

Γιατί επιλέγω PHYSIOMER®;

Χάρη στη μοναδική τους φόρμουλα, όλα τα ισότονα διαλύματα της σειράς είναι 100% φυσικά!

Το PHYSIOMER® είναι το μόνο με 100% θαλασσινό νερό, το οποίο διατηρεί τα άλατα και τα ιχνοστοιχεία του θαλασσινού νερού με τις γνωστές ευεργετικές του ιδιότητες!

Είναι αποστειρωμένα έως την ημερομηνία λήξης, χωρίς συντηρητικά και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. 

PHYSIOMER® Baby Ισότονο: Είναι κατάλληλο για βρέφη από 15 ημερών και προτείνεται για την καθημερινή υγιεινή του βρέφους. Καθαρίζει, ενυδατώνει και ανακουφίζει από τα ρινικά συμπτώματα τη βρεφική μυτούλα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια, χάρη στη μοναδική του σύνθεση αλλά και τον ειδικό σχεδιασμό του, διαθέτοντας εργονομικά σχεδιασμένο soft tip ρύγχος και extra ήπιο ψεκασμό, ειδικά για τις ευαίσθητες βρεφικές μυτούλες.

PHYSIOMER® Kids Ισότονο: Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω θα γίνει ο νέος πιστός φίλος των παιδιών μας. Σύμφωνα με μελέτες, με καθημερινή χρήση, το PHYSIOMER® προλαμβάνει τις ρινικές λοιμώξεις, μειώνει κατά 58% τις ημέρες ασθένειας1, κατά 73% τη λήψη φαρμάκων ενώ ελαττώνει κατά 70% τον κίνδυνο εμφάνισης ΩΡΛ επιπλοκών. 

Συνιστώ και σε εσάς να έχετε πάντα ένα PHYSIOMER® στο φαρμακείο του σπιτιού, όχι μόνο για την κρίσιμη αυτή περίοδο της πανδημίας, αλλά και καθ’όλη την διάρκεια της άνοιξης που κάνουν την εμφάνισή τους οι γνωστές μας αλλεργίες.

Είπαμε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μείνουμε υγιείς ακολουθώντας τις παρακάτω μικρές αλλά σημαντικές συμβουλές, αλλά και να κρατήσουμε υγιείς και τους γύρω μας!

  • Τακτικό πλύσιμο των χεριών με νερό και σαπούνι ή καθαρισμός με αλκοολούχο διάλυμα.
  • Αποφύγετε να αγγίζετε τη μύτη, το στόμα και τα μάτια σας.
  • Καθημερινές ρινικές πλύσεις που συμβάλλουν στην απομάκρυνση των παθογόνων παραγόντων όπως ιοί, βακτήρια, αλλεργιογόνα και ρύποι.
  • Διατηρήστε αποστάσεις, τουλάχιστον 1,5 με 2 μέτρα, από άλλους ανθρώπους και ιδιαίτερα από ανθρώπους που βήχουν, φτερνίζονται ή έχουν πυρετό.

Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για την καλύτερη υγεία της οικογένειας σας στο www.physiomer.gr.

¹Σχετιζόμενη με κρυολόγημα ή γρίπη, Slapak 2008