Και ιδού: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπαμπάς στις πρώτες φωτο από τα γυρίσματα του Maestro

Και ιδού: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε ρόλο μπαμπά στις πρώτες φωτο από τα γυρίσματα του Maestro

Και ιδού: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπαμπάς στις πρώτες φωτο από τα γυρίσματα του Maestro

Τα γυρίσματα της β’ σεζόν του Maestro συνεχίζονται και σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου. Σε αυτές βλέπουμε και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη σε ρόλο μπαμπά.

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης δραματικής σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Το σίριαλ που χάραξε διεθνή πορεία και έγραψε ιστορία ως η πρώτη ελληνική παραγωγή που καταφέρνει κάτι τέτοιο, βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων και επέστρεψε στους ειδυλλιακούς Παξούς. Οι ιστορίες των ηρώων συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές και στον δεύτερο κύκλο.

Ο Ορέστης μαζί με την εγκυμονούσα Αλεξάνδρα έχουν αποφασίσει να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ενώ η Κλέλια μαζί με τον αδελφό της που έχει σκοτώσει τον Χαράλαμπο επίσης θα βρεθούν στην πρωτεύουσα. Εμφάνιση θα κάνει και ο Χρήστος Λούλης, ενώ ένα σχόλιο της Μαρίας Καβογιάννη για τη Χάρις Αλεξίου είναι ύμνος στη φιλία τους.

Διαβάστε επίσης

Γεωργιάννα Νταλάρα για τον πατέρα της: “Ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του”

«Ο μικρός πρίγκιπας»: Στο Από Μηχανής Θέατρο από μια μικτή συμπεριληπτική ομάδα