Καλοκαίρι 2022: 3 τυχεροί κερδίζουν υπέροχα καλοκαιρινά παιχνίδια για να διασκεδάσουν στις διακοπές από το blablatoys.gr

Καλοκαίρι 2022: 3 τυχεροί κερδίζουν υπέροχα καλοκαιρινά παιχνίδια για να διασκεδάσουν στις διακοπές από το blablatoys.gr

Τα σχολεία έκλεισαν και τα παιδιά απολαμβάνουν με χαρά και ανεμελιά τις διακοπές τους και την αποφόρτιση από την σχολική ρουτίνα.

Τι θα κάνουν, λοιπόν, τόσες ώρες που θα μένουν χωρίς ενασχόληση στο σπίτι;

Όση τηλεόραση, όσα videos και όσα παιχνίδια σε κινητά κι αν παίξουν, τα παιδιά είναι παιδιά και η μεγαλύτερη αγάπη και λαχτάρα τους είναι το παιχνίδι σε ανοιχτό και ελεύθερο χώρο.

Ετοιμαστείτε για διασκέδαση!

Στο Ιnfokids.gr θέλοντας να σας χαρίσουμε παιδικά χαμόγελα και στιγμές παιχνιδιού σε συνεργασία με το αγαπημένο μας blablatoys.gr 
σας κάνουμε δώρο υπέροχα καλοκαιρινά παιχνίδια για εξωτερικό χώρο, όπως ο κήπος, η ταράτσα,  η πιλοτή ή το μπαλκόνι, τα οποία θα χαρίσουν στα παιδιά σας το πιο διασκεδαστικό καλοκαίρι!

 

Τα δώρα του super διαγωνισμού

Τραμπολινο Με Προστατευτικο Διχτυ Skorpion Wheels

 

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έχει αγαπηθεί από τα παιδιά όσο και απο τους ενήλικες, δεν βοηθά μόνο στη διασκέδαση, αλλά επίσης βοηθάει να διατηρηθεί η φυσική κατάσταση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εξωτερικό οσο και στον εσωτερικό χώρο.
Διαστάσεις : (Δ) 140 x (Y) 164 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας : (M) 77 x (Π) 26 x (Υ) 31 cm
Ηλικία : 3+ Ετών
Υλικά Κατασκευής : PP + PVC + Ατσάλι
Μέγιστο Βάρος : 45 Κιλά
Χρήση : Οικιακή
Χαρακτηριστικά :
 • Προστατευτικό δίχτυ
 • Με ειδικά ποδαράκια όπου κρατάνε πιό σταθερό το τραμπολίνο
 • Ατσάλινος σωλήνας με επίστρωση ισχύος
 • Εξαιρετικά μεγάλη επένδυση που καλύπτει πλήρως τα ελατήρια και με πλαίσιο οπου είναι ανθεκτικό στο νερό και στις ακτίνες του ήλιου
 • Γαλβανισμένο υλικό για αυξημένη αντοχή
 • Υφασμάτινο πάτωμα: PP Mat κατασκευασμένο από την ΗΠΑ Permatron® γερής κατασκευής
 • Κατασκευασμένο για τον εξωτερικό χώρο
 • Με ευκολία στην συναρμολόγηση
 • Με φερμουαρ στην πορτουλα

Τραμπολινο Φουσκωτο Fisher Price Bouncestatic

Το πολύχρωμο παιδικό φουσκωτό τραμπολίνο θα μετατραπεί σε αγαπημένο παιχνίδι για όλα τα παιδιά! Κατάλληλο για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Το πλέγμα που περιβάλει το τραμπολίνο κρατάει τα παιδιά ασφαλή και παρέχει πλήρη ορατότητα στους γονείς.

Χαρακτηριστικά

 

Ηλικία : 3+ Ετών

Υλικό : Ανθεκτικό προ-δοκιμασμένο βινύλιο.

Βάρος : 7,2 κιλά

Μέγιστο Βάρος : 85 κιλά

Διαστάσεις : (Μ) 175 (Π) 173 (Υ) 135 εκ.

Διαστάσεις Συσκευασίας : (Μ) 41,5 (Π) 15,0 (Υ) 42,0 εκ.

Περιέχει : 1 φουσκωτό, 1 κιτ επισκευής.

Σπιτακι Κηπου Magical House Κοκκινο

 

Το παιδικό σπιτάκι κήπου Magical House είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και διαθέτει ανοιγόμενες πόρτες και παράθυρα για να ακόμα πιο ρεαλίστικο παιχνίδι. Θα παίζουν ατελείωτες ώρες οι μικροί μας φίλοι και σίγουρα θα είναι γεμάτα από παιχνίδι και χαμόγελα.

Η συναρμολόγηση του είναι αρκετά απλή και εύκολη και η κατασκευή του είναι ανθεκτική και με φωτεινά χρώματα ώστε να εμπνεύσει ενθουσιασμό και την χαρά στις καρδιές των ανθρώπων που το βλέπουν. Είναι ένα ιδανικό παιχνίδι τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους.Οι διαστάσεις του είναι αρκετα μεγάλες, με την μπροστινή πόρτα να φτάνει μέχρι και το ύψος των 89 εκατοστών.

Ετών : 3+

Διαστάσεις : (Μ) 102 x (Π) 90 x (Υ) 109 cm

Διαστάσεις Κιβωτίου : (Μ) 91.5 x (Π) 61 x (Υ) 13.5 cm

Χαρακτηριστικά : Με ανοιγόμενη πόρτα στο μπροστινό μέρος που περιέχει σχισμή για γράμματα ( Με ύψος της πόρτας εώς τα 89 εκατοστά ), με ανοιγόμενα παράθυρα με πατζούρια και στις δύο πλαινές πλευρές του και στο πίσω μέρος του περιέχει ενα ανοιχτό παράθυρο με κάγκελο. Δεν περιέχει τα λαγουδάκια!

 

blablatoys.gr

Εθνικής Αντιστάσεως 36 Αχαρνές

[email protected]

210 24 60 801 – 210 24 66 603 – 210 24 65 783

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί ένα από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν απίθανα παιχνίδια από το blablatoys.gr. Ειδικότερα, ένα παιδί θα κερδίσει το Τραμπολίνο Με Προστατευτικό Δίχτυ Skorpion Wheels, ένα παιδί θα κερδίσει το φουσκωτό τραμπολίνο Fisher Price Bouncestatic και ένα παιδί θα κερδίσει το παιδικό σπιτάκι κήπου Magical House.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιουλίου  στις 17:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το δικό σας παιδί ένα από τους 3 τυχερούς που θα κερδίσουν απίθανα παιχνίδια από το blablatoys.gr. Ειδικότερα, ένα παιδί θα κερδίσει το Τραμπολίνο Με Προστατευτικό Δίχτυ Skorpion Wheels, ένα παιδί θα κερδίσει το φουσκωτό τραμπολίνο Fisher Price Bouncestatic και ένα παιδί θα κερδίσει το παιδικό σπιτάκι κήπου Magical House.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 6η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

Τραμπολίνο Με Προστατευτικό Δίχτυ Skorpion Wheels– Ουρανία Χατζηπαναγιώτη

Φουσκωτό τραμπολίνο Fisher Price Bouncestatic  – Ζαχαρούλα Γκίκα

Παιδικό σπιτάκι κήπου Magical House – Ειρήνη Βανιδου