Κάντε την πιο τέλεια χριστουγεννιάτικη Volta και χορτάστε εκπλήξεις!

Κάντε την πιο τέλεια χριστουγεννιάτικη Volta και χορτάστε εκπλήξεις!

Κάντε την πιο τέλεια χριστουγεννιάτικη Volta και χορτάστε εκπλήξεις!

Λίγες μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα και όλοι έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα. Οι στολισμοί, τα λαμπιόνια, οι μυρωδιές και οι μελωδίες μάς έχουν βάλει για τα καλά στο κλίμα των γιορτών. 

Πόσο μάλλον τα παιδιά, τα οποία λατρεύουν τα Χριστούγεννα. Έτσι, λοιπόν και τα πάρκα ψυχαγωγίας Volta έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την ομορφότερη εποχή του χρόνου, έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και ήδη μοιράζουν τα δώρα τους.

Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να περάσει για μία… χριστουγεννιάτικη Volta στα φανταστικά πάρκα και να διασκεδάσει με την ψυχή του!

Ατελείωτες βόλτες στο Carousel και στο τρενάκι, περιήγηση σε διάφορες πόλεις με το baby kart, ακροβατικά στο τραμπολίνο και άλλα εντυπωσιακά παιχνίδια  είναι μόνο κάποιες από τις δραστηριότητες των μαγικών ψυχαγωγικών πάρκων. 

Οι πιο hi-tech fans μπορούν να βιώσουν μία αξέχαστη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας με το VRide και να μεταφερθούν σε έναν συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο!

1+1 παιχνίδι δώρο!

Εσύ τι θα επιλέξεις για τα φετινά Χριστούγεννα; Carousel; Baby Kart; Roller Skating; Τραμπολίνο ή μήπως όλα;

Κάθε Τετάρτη, λοιπόν, τα Volta με την αγορά οποιασδήποτε δραστηριότητας ή του εισιτηρίου των 6ευρώ, σάς κάνουν δώρο άλλη μία αντίστοιχη δραστηριότητα ή εισιτήριο.

Η δωρεάν δραστηριότητα μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως 14 Ιανουαρίου 2022, ενώ από την προσφορά εξαιρείται το ενιαίο εισιτήριο των 9 ευρώ!

Μην περιμένετε! Ξεκινήστε τη Volta σας από αυτήν την Τετάρτη!

Volta Fun Town:

Athens Heart Mall
Avenue Mall
Athens Metro Mall
Athens Metro Mall (6-12)
Sports Park
Μαρίνα Φλοίσβου

Ροή Ειδήσεων