“Κατά λάθος” έριξε το πετρέλαιο ισχυρίζεται η γυναίκα στον Βύρωνα – Τι απαντά ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων

“Κατά λάθος” έριξε το πετρέλαιο ισχυρίζεται η γυναίκα στον Βύρωνα – Τι απαντά ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων

Η σοκαριστική είδηση της ημέρας δεν είναι άλλη από το αδιανόητο συμβάν στον Βύρωνα, όπου μία γυναίκα έριξε χθες βράδυ από το μπαλκόνο της πετρέλαιο σε παιδιά που έπαιζαν ακριβώς από κάτω, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει ερεθισμό στο πρόσωπο και το κεφάλι,

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο protothema.gr, ο πατέρας ενός εκ των δύο ανήλικων κοριτσιών που τραυματίστηκαν είπε, ότι η 37χρονη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι στις 8:38 το βράδυ περιέλουσε με πετρέλαιο δύο ανήλικα κορίτσια, 13 και 14 ετών: «Τα παιδιά έπαιζαν πιο μακριά από το σπίτι και τα περίμενα την ώρα που έφευγαν για να επιστρέψουν σπίτι», είπε και πρόσθεσε ότι «ήταν μια παρέα επτά ατόμων και σημάδεψε τα τρία πρώτα κορίτσια στη διασταύρωση της Αγίας Σοφίας με την Καλλιπόλεως».

Η ίδιος ανέφερε, ότι η 37χρονη δράστιδα υποστήριξε πως έριξαν τον τενεκέ με το πετρέλαιο κατά λάθος οι γάτες της, ωστόσο «αυτή η εκδοχή δεν ευσταθεί, καθώς το έψαξαν ήδη οι αστυνομικοί». «Όλο το βράδυ την είχαν στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα και τα παιδιά μας στο νοσοκομείο με εγκαύματα», αναφέρει περαιτέρω ο πατέρας και συμπληρώνει ότι «τις περίμενε και τις περιέλουσε με ολόκληρο τενεκέ πετρέλαιο».

Τα παιδιά, καθώς έχουν εγκαύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, πέρασαν όλο το βράδυ στο νοσοκομείο. Η δε γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και σήμερα οδηγείται στο εισαγγελέα.

Ελεύθερη η 37χρονη που πέταξε το πετρέλαιο

Η 37χρονη αφέθηκε πάντως ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος και ζήτησε να προχωρήσει η προανάκριση της αστυνομίας.

 

Ροή Ειδήσεων