Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής: “Άγνωστος οδηγός με κουκούλα προσέγγισε μαθήτρια. Γονείς, προσοχή!”

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής: "Άγνωστο αυτοκίνητο προσέγγισε μαθήτρια. Γονείς, προσοχή!"

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής: “Άγνωστος οδηγός με κουκούλα προσέγγισε μαθήτρια. Γονείς, προσοχή!”

Ανάστατοι είναι οι γονείς των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Καλαμάτας καθώς έλαβαν ενημέρωση για ένα “περίεργο” περιστατικό που συνέβη σε μαθήτρια στην διαδρομή της προς το σχολείο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το best-tv.gr  που δημοσιεύει και το μήνυμα που στάλθηκε σε όλους τους γονείς, άγνωστος  που φορούσε ολοπρόσωπη κουκούλα και οδηγούσε παλιό αγροτικό αυτοκίνητο ακολούθησε μια μαθήτρια μέχρι να φτάσει στην είσοδο του σχολείου. 

Η αντίδραση της μαθήτριας

Το συμβάν δεν είχε συνέχεια, η μαθήτρια έσπευσε να ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι ενημέρωσαν με τη σειρά τους τους γονείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το εν λόγω περιστατικό έχει λάβει γνώση και η Αστυνομία της περιοχής όπου διεξάγει σχετικές έρευνες.

Το μήνυμα που εστάλη στους γονείς

“ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΘΕΑΘΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟ (ΜΕ ΣΚΟΥΡΙΕΣ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟΠΡΟΣΩΠΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ”.

 

Ενημερώστε τα παιδιά σας πώς πρέπει να αντιδράσουν σε τέτοια περιστατικά

Το εν λόγω περιστατικό αποτελεί μια καλή αφορμή για κάθε γονιό να υπενθυμίσει ξανά στο παιδί του ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό απέναντι σε άγνωστα άτομα που πιθανόν θα το προσεγγίσουν, με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά και να αναφέρει αμέσως στο οικογενειακό του περιβάλλον ό,τι περίεργο του συμβεί.

 

Διαβάστε επίσης:

eTwinning: Αυτά είναι τα σχολεία που θα λάβουν δωρεάν σετ εκπαιδευτικής ρομποτικής και 3D εκτυπωτές

Κατερίνα Στικούδη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο – Φωτογραφίες

“Η ηρωίδα μου είμαι εγώ”: Η παιδική ζωγραφιά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων που μας συγκίνησε

 

 

Ροή Ειδήσεων