Καταγγελία σοκ από τον Θεοφάνους: “Καθηγητής στο εργαστήρι πείραζε τα παιδιά, τον κατήγγειλα και τώρα είναι μέσα”

Καταγγελία σοκ από τον Θεοφάνους: “Καθηγητής στο εργαστήρι πείραζε τα παιδιά, τον κατήγγειλα και τώρα είναι μέσα”

Σε μια αποκάλυψη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό προχώρησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ.

Με αφορμή και τις εξελίξεις της υπόθεσης στον Κολωνό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε πως καθηγητής στο εργαστήριο μουσικής που είχε ανοίξει,  πείραζε τα παιδιά, με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει και να μπει φυλακή.

«Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό, στις μουσικές, σε πράγματα που να έχουν ενδιαφέρον, να φύγουν από αυτά τα κυκλώματα. Αν και στον αθλητισμό βλέπουμε τέτοια περιστατικά βέβαια. Και εγώ πέτυχα δάσκαλο, ο οποίος ήρθε να πάρει δουλειά στο εργαστήρι και ανακάλυψα ότι πείραζε τα παιδιά.

Δηλαδή, αν είναι δυνατόν! Τον κατήγγειλα στη Λευκωσία και είναι μέσα τώρα αυτός ο τύπος, αλλά δεν το έμαθε κανένας. Δεν το έκανα βούκινο. Μου το κατήγγειλαν είπαν τα παιδιά. Πρέπει τα παιδιά να μιλάνε, να έχουνε γλώσσα.

Οι γονείς πρέπει να το λέμε στα παιδιά μας. “Μίλα μου αγάπη μου, αν σου έρθει ένα περίεργο μήνυμα”. Έχεις δει στο Tik Tok τι γίνεται; Δεν κατηγορώ και εγώ έχω λογαριασμό, Έχεις δει τον κόσμο που ξεγυμνώνεται; Θέλει ένα όριο αυτό από εμάς. Και καταλήγουμε στους τράπερς και τα τραγούδια, μιλάμε για ναρκωτικά και για πορνεία. Αν είναι δυνατόν» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους, ξαφνιάζοντας τη Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Μπαλατσινού: “Βρίσκεστε κοντά σε ένα παιδί που νιώθετε ότι κινδυνεύει; Καλέστε σε αυτή την γραμμή!”

H απάντηση της Αστυνομίας για το γεγονός ότι ο 28χρονος που ασέλγησε στο 4χρονο κυκλοφορεί ελεύθερος

Πατάτες φούρνου με μέλι που λιώνουν στο στόμα

 

Ροή Ειδήσεων