Καταγγελία στο Βόλο: Έβαλε το παιδί της στον κάδο ανακύκλωσης ρούχων για…να τα πάρει – O κίνδυνος ατυχήματος

Καταγγελία στο Βόλο: Έβαλε το παιδί της στον κάδο ανακύκλωσης ρούχων για…να τα πάρει – O κίνδυνος ατυχήματος

Σε κίνδυνο έθεσε μια μητέρα το παιδί της για να πάρει ρούχα από κάδο ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων στο Βόλο. Μια ιδιαίτερα σημαντική καταγγελία δέχθηκε ο «Εσταυρωμένος», σύμφωνα με σχετική ανάρτηση, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί κίνδυνος ακόμη και για τη σωματική ακεραιότητα και την ίδια την ζωή μικρών παιδιών όπως διαβάζουμε στο magnesianews.gr.

Έβαλε τον μικρό γιο της σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων με σκοπό να πάρει το περιεχόμενο

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση του «Εσταυρωμένου» «ήταν έξυπνη και αναγκαία η κίνηση του Δήμου Βόλου να τοποθετήσει και στην πόλη του Βόλου κάδους ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων. Παλαιότερα, κάποιοι τα πετούσαν στους κάδους απορριμμάτων ή και στο δρόμο.

Τουλάχιστον σήμερα μπορούν οι νοικοκυρές να τα τοποθετούν μέσα στους φρεσκοβαμμένους κάδους ανακύκλωσης ρούχων, για να αξιοποιηθούν…

Υπάρχουν όμως και κάποιοι πιο … έξυπνοι, οι οποίοι βρήκαν τρόπους να κλέβουν το περιεχόμενο των κάδων αυτών.

Σκοπός τους, η πώληση των μεταχειρισμένων ενδυμάτων κ.α. στις λαϊκές αγορές και στα χωριά για ένα ευρώ το κομμάτι; Ήταν βράδυ.

Ένα φορτηγάκι στάθμευσε διακριτικά κοντά σ’ έναν κάδο ανακύκλωσης ρούχων. Μια μητέρα, που βγήκε από το αυτοκίνητο, παίρνει στα χέρια της τον μικρό της γιo και τον ρίχνει μέσα στον… κάδο!

Εκείνο, με γρήγορες κινήσεις, άδειασε ολόκληρο το περιεχόμενο του δοχείου δίνοντάς το στα χέρια της μάνας του.

Στη συνέχεια, φόρτωσαν το φορτηγάκι με την λεία τους και απομακρύνθηκαν γρήγορα για να σταθμεύσουν και στον πιο κάτω κάδο!

Αυτό το γεγονός έγινε γνωστό από έναν αυτόπτη μάρτυρα που σάστισε όταν είδε αυτή τη σκηνή. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί αυτόν τον τρόπο αρπαγής… «Η πενία τέχνας κατεργάζεται»».

 

Διαβάστε επίσης:

Αυξήθηκε στις 20 ημέρες η άδεια μετ’ αποδοχών για τους πενθούντες γονείς

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδες προϊόντων – Κίνδυνος βλάβης στην ανάπτυξη του εμβρύου και εμβρυοτοξικότητας

Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας: Δωρεά δύο στολών των επίσημων αποστολών της Κίνας

Ροή Ειδήσεων