Κάθειρξη 12 ετών στον 47χρονο που ασέλγησε σε ανήλικη

Κάθειρξη 12 ετών στον 47χρονο που ασέλγησε σε ανήλικη

Ο 47χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών και τεσσάρων μηνών.
Ο 47χρονος βρέθηκε στο εδώλιο μετά από καταγγελίες πρώην ανήλικων αθλητών του.
Η απόφαση επί της ποινής ελήφθη ομόφωνα, μετά από μία μαραθώνια διάσκεψη. Η έφεση, σύμφωνα με το cretalive.gr δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη, πράγμα που σημαίνει ότι ο προπονητής επιστρέφει στη φυλακή.

οκτώ κακουργηματικές πράξεις

O 47χρονος που είχε παραπεμφθεί στο εδώλιο για οκτώ κακουργηματικές πράξεις, τελικά κρίθηκε ένοχος μόνο για ένα κακούργημα που αφορούσε σε ανήλικη αθλήτριά του, ενώ για τις υπόλοιπες επτά περιπτώσεις κηρύχθηκε ένοχος σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου είχε προτείνει την ενοχή του 47χρονου προπονητή Tae Κwoν do για τέσσερα από τα οκτώ αποδιδόμενα κακουργήματα και για τέσσερα πλημμελήματα.

Η εισαγγελέας αξιολόγησε την κάθε περίπτωση χωριστά, λέγοντας ότι η επιλογή των θυμάτων ήταν στοχευμένη. «Επέλεγε θύματα που ήξερε ότι δεν θα τον αμφισβητούσαν σε καμία περίπτωση».

Διαβάστε επίσης:

«Είμαι καλός γονέας»; Πόσο (μας) βασανίζει ο γονεϊκός μας ρόλος;

«Τask force» στα σχολεία για την αντιμετώπιση της βίας-Ποιος ο ρόλος της

«Τask force» στα σχολεία για την αντιμετώπιση της βίας-Ποιος ο ρόλος της

 

Ροή Ειδήσεων