Κατρίνα Τσάνταλη: «Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη»

Κατρίνα Τσάνταλη: «Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη»

Η Κατρίνα Τσαντάλη μίλησε για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πόσες προσπάθειες είχαν κάνει με τον σύντροφό της για να αποκτήσουν παιδί.

Η συγγραφέας που υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο της πριν τρεις μήνες, μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» κι αρχικά, ανέφερε: «Είμαι σε άλλη φάση εντελώς. Είναι η ζωή πριν και η ζωή μετά».

Όσο για τα συναισθήματά της από όταν ήρθε στη ζωή ο γιος της, λέει: «Εγώ ακόμα κλαίω, βλέπω το μωρό και κλαίω. Είναι υπέροχο. Το μωρό είναι τριών μηνών».


Άψογος μπαμπάς

Για τον σύντροφό της, Ανδρέα Βούλγαρη, λέει: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι τόσο καλός μπαμπάς. Ασχολείται με τα πάντα και με βοηθάει πάρα πολύ. Είμαστε στο συννεφάκι μας τώρα».

Τέλος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος στον γιο της.

«Ούτε στον εαυτό μου δεν έλεγα για την εγκυμοσύνη. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να πάνε όλα καλά. Φοβόμουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί τρία χρόνια και δεν ήταν εύκολο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα του ύπνου, είναι ζόρικο, αλλά θέλεις να κρατήσεις αυτές τις πρώτες εικόνες», είπε κλείνοντας.

Η Κατρίνα Τσάνταλη είχε μιλήσιει στο infokids.gr η Κατρίνα Τσάνταλη για το βιβλίο της «Το Σοφάκι και ο Ντο», ενώ μαζί της είναι και η ψυχολόγος Σάντυ Κουτσοσταμάτη, η οποία μιλά για την αγάπη και των σεβασμό που πρέπει να δείχνουμε στα ζώα και ιδίως στα αδέσποτα, αλλά και για την επιθετικότητα των παιδιών, όπως εκδηλώνεται συχνά προς τα ζώα.

Δείτε το

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα καλλιεργήσω την αυτοπεποίθηση του παιδιού; 11 κινήσεις