Κεραμέως: «Τα παιδιά μου μού λένε “γιατί δουλεύεις τόσο, όλο λείπεις”» (video)

Κεραμέως: «Τα παιδιά μου μού λένε “γιατί δουλεύεις τόσο, όλο λείπεις”» (video)

Σε εναλλακτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Ηappy Day η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μίλησε για την οικογένειά της, τους 2 γιους της και όπως ξεκαθάρισε προς όλους τους τόνους  «Μπορούν να κάνουν όσες επιθέσεις θέλουν σε εμένα, αλλά όχι στην οικογένειά μου».

«Μπορούν να κάνουν όσες επιθέσεις θέλουν σε εμένα, είμαι δημόσιο πρόσωπο και εκτίθεμαι. Είναι άλλο αυτό και άλλο οι προσωπικές επιθέσεις στην οικογένεια», ξεκαθάρισε η κυρία Κεραμέως.

«Τα παιδιά μου μού λένε “γιατί δουλεύεις τόσο, όλο λείπεις”»

Όσον αφορά το ελεύθερο χρόνο της, η υπουργός Παιδείας τονίζει πως είναι λίγος και πως της λείπουν πολλά πράγματα: «Ο χρόνος με τον σύζυγό μου, με τα παιδιά μου. Στιγμές χαλάρωσης… Προσπαθώ γενικά να ξεκλέβω χρόνο».

Όπως εξομολογείται, τα παιδιά της, δύο αγοράκια 4 και 6 ετών, της λένε «γιατί δουλεύεις τόσο πολύ, όλο λείπεις».

«Το καταλαβαίνω… Με στενοχωρεί πολύ. Δεν μπορώ να περάσω τις ώρες που θα ήθελα με τα παιδιά μου, όπως συμβαίνει σε κάθε σκληρά εργαζόμενο γονέα. Προσπαθώ, όταν μπαίνω στο σπίτι να αφήνω στην άκρη το κινητό. Δεν το καταφέρνω πάντα», εξομολογείται, υπογραμμίζοντας πως σε κάθε περίπτωση «το σαββατοκύριακο θα κάνουμε ποδήλατο».

Απαντώντας στο εάν ο μεγάλος της γιος καταλαβαίνει τι δουλειά κάνει η μητέρα του, η υπουργός Παιδείας είπε: «Ο μεγάλος έχει καταλάβει πως ασχολούμαι με τα σχολεία της χώρας και πως η προσπάθεια που κάνω είναι για να γίνουν τα σχολεία καλύτερα».

Όσα είχε αποκαλύψει υπουργός Παιδείας στο Ιnfokids για τους 2 γιους της

Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η υπουργός Παιδείας στο Infokids.gr Είμαι μία στοργική, σκληρά εργαζόμενη και -ως εκ τούτου- μάλλον ενοχική μητέρα.

Πολλές φορές νιώθω τύψεις που λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και οι υποχρεώσεις πολλές. Όμως πιστεύω ότι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η ποσότητα του χρόνου, όσο η ποιότητα.

Όταν προλαβαίνω ξύπνιους τους γιους μου το βράδυ, μου ζητούν να διαβάσουμε ένα βιβλίο και να πούμε μια ιστορία.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niki K. Kerameus (@nkerameus)

Διαβάστε επίσης:

Γονείς προσοχή! Ανακαλούνται ΟΛΕΣ οι παρτίδες πασίγνωστου παιδικού προϊόντος

Σεμινάριο Infokids.gr στην Πάτρα: “Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση – Πώς θα προστατέψετε τα παιδιά σας” (18/3)

Πανικός σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος – Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από επεισόδιο στον αγώνα

Ροή Ειδήσεων