Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για ατελείωτο παιχνίδι στο Athens Holiday Park

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για ατελείωτο παιχνίδι στο Athens Holiday Park

ATHENS-HOLIDAY-PARK_afisa

Tο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο διακοπών είναι έτοιμο να ανοίξει. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα υποδεχόμαστε το μεγαλύτερο Πάρκο Διακοπών!
Ένα στεγασμένο πάρκο ψυχαγωγίας, συνολικής έκτασης 12.000 τ.μ. με 45 πρωτότυπα παιχνίδια, για όλες τις ηλικίες!

Στο M.E.C. Παιανίας, από την Παρασκευή, 14 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2013, για αυτούς που δεν θα φύγουν για διακοπές… Για αυτούς που θα επιστρέψουν από τις διακοπές …

Για αυτούς που περιμένουν τις διακοπές … Όπως και να έχει, για όλους οι διακοπές φέτος έρχονται στην Αθήνα!  Σε ένα πρωτότυπο, μοναδικό, συναρπαστικό και πολύ δροσερό Πάρκο Διακοπών, το Athens Holiday Park.

Tώρα που τα σχολεία κλείνουν, το παιχνίδι ξεκινά (για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά) έως τις 8 Σεπτεμβρίου!

 

Ο χώρος του “Athens Holiday Park

Μέσα στο Athens Holiday Park δεν μας απασχολεί αν έξω η θερμοκρασία και η καλοκαιρινή ζέστη «χτυπούν κόκκινο». Το “Athens Holiday Park” είναι στεγασμένο, πλήρως κλιματιζόμενο, εξασφαλίζει ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του, και επειδή είναι στεγασμένο, είναι απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά απέναντι στους κινδύνους από την έκθεση στον ήλιο.

Επίσης έχει πλήρως φυλασσόμενες εισόδους και εξόδους.

Το ιδανικό περιβάλλον για ατελείωτο και απόλυτα ασφαλές παιχνίδι!

Φέτος το καλοκαίρι, στο απόλυτο πάρκο διασκέδασης “Athens Holiday Park” βουτήξτε στη χαρά, διασκεδάστε, προπονηθείτε, συναγωνιστείτε, κατρακυλήστε στις τεράστιες τσουλήθρες, δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, περιπλανηθείτε στο διάστημα (και μάθετε απέξω και ανακατωτά όλους τους πλανήτες) στο «Πλανητάριο», γίνετε οι καλύτεροι οδηγοί πίστας αλλά και…νερού, δοκιμάστε τις δροσερές και τις γαργαλιστικές νοστιμιές της κουζίνας του Athens Holiday Park!

Στο Athens Holiday Park βρεθείτε σε ένα τροπικό παράδεισο γεμάτο παιχνίδια που θα σας παρασύρει και θα σας προσφέρει άφθονο γέλιο: σαν άλλος  Indiana Jones κάντε Safari με τα ζώα της ζούγκλας, ψαρέψτε βατράχους, σκαρφαλώστε στο Rocky Mountain, χορέψτε στις ιπτάμενες καρέκλες, στα άλογα, στον Ελέφαντα και στην καμηλοπάρδαλη του Carousel! 45 παιχνίδια (προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια) σάς περιμένουν για να κάνουν τις «διακοπές» σας στο Athens Holiday Park μια αξέχαστη εμπειρία!

 

Το δώρο μας

Το infokids.gr σε συνεργασία με το Athens Holiday Park χαρίζει σε 5 αναγνώστες μας από 1 διπλή πρόσκληση εισόδου στο Πάρκο. Οι πέντε νικητές μας θα εξαργυρώσουν το δώρο τους από 14 Ιουνίου έως και 21 Ιουνίου και μόνο.

 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στις 11.00 π.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και ίσως είστε εσείς ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση εισόδου στο Πάρκο.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 1.305 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους νικητές

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γιώτα Μουστάκα

2. Ιωάννα Μπινιαδάκη

3. Λίνα Κοσμά

4. Κατερίνα Καικάτση

5. Θεογνωσία Ιωαννίδου

Ροή Ειδήσεων