Κερδίστε ένα Χριστουγεννιάτικο Επιτραπέζιο Στολίδι-Δέντρο με Φως – 120 εκ., αξίας €71.50

Κερδίστε ένα Χριστουγεννιάτικο Επιτραπέζιο Στολίδι-Δέντρο με Φως – 120 εκ., αξίας €71.50

Το infokids.gr και το online shop Happy Seasons.gr διοργανώνουν διαγωνισμό και ένας από εσάς θα κερδίσει το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Επιτραπέζιο Στολίδι Δέντρο με Φως, αξίας  €71.50.

 

Στο happyseasons.gr θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εποχιακών και όχι μόνον ειδών. Για την περίοδο των Χριστουγέννων, θα βρείτε μεγάλη γκάμα απο χριστουγεννιάτικα στολίδια και χριστουγεννιάτικα είδη σε πολλά χρώματα, χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπάλες και φωτάκια, φάτνες, γιρλάντες, χριστουγεννιάτικες στολές, λουλούδια και χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, δώρα και χιλιάδες κωδικούς σε χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Happyseasons.gr
[email protected]
210 4178112-114
693 9616885
693 3103853
698 5010576

 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμόΗ διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 14:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα χριστουγεννιάτικο παραδοσιακό δέντρο TIFFANY PINE με κουκουνάρια, 1.80μ., 100 χριστουγεννιάτικα λαμπάκια δέντρου (άσπρα ή πολύχρωμα) καθώς και 12 χριστουγεννιάτικες μπάλες δέντρου ντισκόμπαλες, πολύχρωμες, προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος Happy Seasons
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr“, nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1199 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Νικολέτα Βεντουρή

Ροή Ειδήσεων