Κερδίστε προϊόντα Physiomer και προστατεύστε τα μικρά σας αγγελούδια από κρυολογήματα και ιώσεις!

Κερδίστε προϊόντα Physiomer και προστατεύστε τα μικρά σας αγγελούδια από κρυολογήματα και ιώσεις!

Με τον χειμώνα προ των πυλών το κρυολόγημα και η βουλωμένη μύτη αποτελούν πια καθημερινό φαινόμενο που ταλαιπωρεί μωρά, παιδιά, αλλά και εσάς τους γονείς…

Κάντε την πρόληψη παιχνίδι με Physiomer®!

Η καθημερινή υγιεινή με ρινικές πλύσεις είναι η καλύτερη επιλογή για να προστατεύσετε το αγγελούδι σας από τις ασθένειες του χειμώνα. Το Physiomer® είναι εδώ και δεσμεύεται  να γίνει η «ασπίδα» σας κατά του κρυολογήματος!

Γιατί είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι :

 • Μειώνει τις ημέρες ασθένειας κατά 58%.
 • Περιορίζει τη λήψη φαρμάκων κατά 73%
 • Μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης ΩΡΛ επιπλοκών κατά 70%

 

Το Physiomer με τη μοναδική του 3Χ δράση:

 1. Καθαρίζει αποτελεσματικά καθώς απομακρύνει τους ιούς και τα βακτήρια που συγκεντρώνονται στη μυτούλα του παιδιού σας
 2. Ενυδατώνει χάρη στις μαλακτικές του ιδιότητες και
 3. Αποσυμφορεί με ήπιο τρόπο περιορίζοντας τη διάρκεια και την ένταση των συμπτωμάτων

Αναρωτιέστε πώς;

Το Physiomer διαθέτει φυσική φόρμουλα με 100% θαλασσινό νερό, ΧΩΡΙΣ συντηρητικά και χημικά πρόσθετα, αλλά πλούσιο σε ανόργανα άλατα και ιχνοστοιχεία που έχει αποδειχθεί ότι προσφέρουν αντιφλεγμονώδεις και επουλωτικές ιδιότητας που υπερέχουν σημαντικά σε σχέση με τον φυσιολογικό ορό και τα διαλύματα με βάση το θαλασσινό νερό.

Παράλληλα η συσκευή του Physiomer με extra ήπιο ψεκασμό ΧΩΡΙΣ προωθητικά αέρια και εργονομικό comfort tip ρύγχος είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ευαίσθητες μυτούλες προσφέροντας ασφάλεια, άνεση και ευκολία στη χρήση.

Ας γνωρίσουμε τα δώρα του διαγωνισμού για να κάνουμε τον καθαρισμό της μυτούλας «παιχνίδι»

5 τυχεροί θα κερδίσουν 1 PHYSIOMER® Baby 

 Καθημερινή ρινική υγιεινή και πρόληψη – Κατάλληλο από τη γέννηση

5 τυχεροίθα κερδίσουν 1 Physiomer® Kids

Καθημερινή ρινική υγιεινή και πρόληψη – Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλη τη σειρά προϊόντων Physiomer®, αλλά και χρήσιμες συμβουλές και άρθρα για μικρούς και μεγάλους επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.physiomer.gr

 

Πώς θα κερδίσετε τα δώρα Physiomer:

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 17:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 5 Physiomer® Baby Ισότονα και 5 Physiomer ® Kids Ισότονα. Ειδικότερα, 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα Physiomer® Baby Ισότονο και άλλοι 5 από ένα Physiomer ® Kids Ισότονο.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 15η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας στα γραφεία του Infokids.gr.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην infokids.gr, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η infokids.gr δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την infokids.gr. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην infokids.gr για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού εκτός Αθηνών συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία που παραχωρεί το δώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

 

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

Για τοPhysiomer® Baby Ισότονο

1.Μαρία Γκίνη

2.Δημήτρης Ξυνός

3.Λιζέτα Κουκογιάννη

4.Αικατερίνη Γρηγοριάδη

5.Κων/νος Βαβουγυιός

Για το Physiomer ® Kids Ισότονο

6.Αλέξανδρος Παπαγρηγορίου

7.Μύριαμ Καραβαγγέλη

8.Φλώρα Κολιαράκη 

9.Χαρά Σύρου

10.Μαρία Κιορπέ