Κηδεία μικρού Ζαχαρία: Πόνος, λουλούδια με στρουμφάκια και ένα βουβό “γιατί” για το φευγιό του παιδιού

Κηδεία μικρού Ζαχαρία: Πόνος, λουλούδια με στρουμφάκια και ένα βουβό “γιατί” για το φευγιό του παιδιού

Λίγο μετά τις 2.00 έφτασε στη Λιγόρτυνο η νεκροφόρα με λευκό φέρετρο που συνόδευσε το αγγελούδι στην εκκλησία για την εξόδιο ακολουθία.

Στο πέρασμά της συγγενείς, φίλοι και όλο το χωριό ξέσπασαν σε δάκρυα για τον μικρούλη που “πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων” σήμερα τα ξημερώματα.

Παρά τις τιτάνιες μάχες των γιατρών να κρατήσουν στη ζωή το μικρό αγόρι που έπεσε στο βαρέλι με το ασβεστόνερο και την ελπίδα που ανέτειλε στις καρδιές όλων με τον σφυγμό που έδωσε ύστερα από περίπου 2,5 ώρες, ο μικρός Ζαχαρίας 
δεν τα κατάφερε.

 

Μόλις έκανε την εμφάνισή της η νεκροφόρα με το λευκό φέρετρο όλοι οι παρευρισκόμενοι λύγισαν καθώς ακόμα και τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Ζαχαρίας δεν βρίσκεται κοντά τους αναφέρει το Cretapost.gr.

Όλοι οι χωριανοί στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας ενώ κατέφταναν στο σπίτι της οικογένειας κρατώντας μία ανθοδέσμη με λουλούδια στην οποία υπήρχαν και… στρουμφάκια.

Έστρωσαν με λουλούδια το δρόμο που θα περάσει η σορός του μικρού Ζαχαρία – To τοπικό έθιμο αποχαιρετισμού

Αρκετοί κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο απ’ το οποίο θα περάσει η νεκρική πομπή με τη σορό του μικρού Ζαχαρία και έστρωσαν λουλούδια, ως ένδειξη αγνότητας για την ψυχή που «έφυγε» τόσο γρήγορα.

«Άντε καλό μου Ζαχαριό στον ουρανό απάνω» – Συγκλονίζουν οι μαντινάδες για το  αγγελούδι

Ο ΟΦΗ θα τιμήσει το θάνατο του Ζαχαρία

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανέβασε την παρακάτω δημοσίευση στο Instagram ως ένδειξη πένθους και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost έθεσε έγγραφο αίτημα προς την SuperLeague προκειμένου να φορέσει μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για το 2χρονο αγγελούδι. Το αίτημα έγινε δεκτό και αύριο στον αγώνα με τον Βόλο στην πρεμιέρα των play out της SuperLeague η ομάδα του ΟΦΗ θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc)