Κηδεία Σμηναγού Χρήστου Μουλά: Τραγική φιγούρα η σύζυγός του που διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης

Κηδεία Σμηναγού Χρήστου Μουλά: Τραγική φιγούρα η σύζυγός του που διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης

Το τελευταίο «αντίο» στον ήρωα πιλότο Χρήστο Μουλά που έχασε την ζωή του ενώ επιχειρούσε μαζί με τον ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη στο Canadair που συνετρίβη στην πυρκαγιά στον Πλατανιστό Καρύστου θα πουν στις 11:00 συγγενείς και φίλοι στο Γαβαλοχώρι του Αποκόρωνα Χανίων.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του που διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η σορός του αδικοχαμένου κυβερνήτη του μοιραίου Canadair έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου λίγο μετά της 9 το πρωί.

Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 34χρονου κυβερνήτη η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και διανύει τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα,  ο γιατρός της συνέστησε να φύγει από την κηδεία λόγω της άσχημης κατάστασής της.

Το αγέννητο παιδί του 34χρονου κυβερνήτη θα υιοθετήσει η βουλή ύστερα από απόφαση που έλαβε προσφέροντας του στήριξη μέχρι να συμπληρώσει το 25ο έτος του.

 

 

Η σορός του αδικοχαμένου κυβερνήτη του μοιραίου Canadair, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου πριν από λίγο.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 11:00 παρουσία και της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Συγγενείς και φίλοι έχουν συγκεντρωθεί στον ναό, για να αποχαιρετήσουν τον πιλότο. Ο προαύλειος χώρος της εκκλησίας γέμισε από στεφάνια που έστειλαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον άτυχο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μόνο συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του ιερέα του χωριού για τον άδικο χαμό του Χρήστου Μουλά ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «το κλίμα είναι βαρύ. Βουβός πόνος, βουβή συγκίνηση είναι οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν το κλίμα που επικρατεί. Ο ήρωας σμηναγός Χρήστος Μουλάς θα μείνει αθάνατος στις ψυχές μας και στην μνήμη μας».

Ροή Ειδήσεων