Κηφισιά: Διαμαρτύρονται οι γονείς για τις κακοτεχνίες στο σχολείο – συνελήφθησαν ο εργολάβος και οι γιοί του

Κηφισιά

Κηφισιά: Διαμαρτύρονται οι γονείς για τις κακοτεχνίες στο σχολείο – συνελήφθησαν ο εργολάβος και οι γιοί του

Όλες οι εξελίξεις για το περιστατικό με τη σιδερένια πόρτα που καταπλάκωσε μαθητή.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους γονείς γίνεται σήμερα στο Δημοτικό σχολείο της Κηφισιάς όπου έπεσε η καγκελόπορτα καταπλακώνοντας 9χρονο μαθητή. Αυτό που ζητούν είναι να διορθωθούν οι κακοτεχνίες, να συντηρηθεί σωστά το κτίριο που είναι παλιό και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

Το παιδί, ευτυχώς, φορούσε τη σχολική του τσάντα και έτσι αποφεύχθηκαν χειρότερα. Ο μαθητής νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου, ενώ τρία άτομα έχουν συλληφθεί για το περιστατικό: ο εργολάβος και οι δύο γιοί του, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Πριν από δύο μήνες στο ίδιο σχολείο είχε πέσει και η οροφή

Η Έλενα Μακρή (Γρ. εν. γονέων και κηδεμόνων Αττικής) αναφέρει: «Αυτό που θέλουμε να σας ενημερώσουμε είναι ότι στο συγκεκριμένο σχολείο γίνεται ένα πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, τα τελευταία δύο χρόνια. Ένα σχολείο γερασμένο, κακοσυντηρημένο από όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπου ο εργολάβος κάνει μονίμως διάφορες αστοχίες και δημιουργούνται διάφορα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Δηλαδή έπεσε ψευδοοροφή πριν από δύο μήνες, στο ίδιο σχολείο, ευτυχώς εν ώρα διαλείμματος. Έπεσε στέγαστρο αμίαντου κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Τον απομάκρυναν μετά από δική μας κινητοποίηση. Πέρα από αυτό, είχαμε και άλλα περιστατικά, πάλι με πόρτες που πέσανε στον Δήμο».

Διαβάστε επίσης:

Σε διαθεσιμότητα ψυχολόγος που κατηγορείται ότι έδινε πλαστές βεβαιώσεις σε βάρος πατεράδων

Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες cheerleading είναι Ελληνίδες και μιλούν στο infokids.gr

Ποιο είναι το ιδανικό πρωινό στις εξετασεις; Αυτό που δεν έχει τιποτα επεξεργασμενο!