Κίνηση που συγκινεί: Οι Coldplay προσέφεραν εισιτήρια σε 30 παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ

Coldplay

Κίνηση που συγκινεί: Οι Coldplay προσέφεραν εισιτήρια σε 30 παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ

Έδωσαν την ευκαιρία σε 30 παιδάκια που βγήκαν νικητές από τη μάχη με τον καρκίνο, να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό θέαμα.

Οι Coldplay προσέφεραν εισιτήρια σε 30 παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, που έχουν βγει νικητές στη μάχη με τον καρκίνο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την φαντασμαγορική συναυλία που έδωσαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024.

Παράλληλα, τα μέλη του συγκροτήματος με μεγάλη ευαισθησία και αγάπη, αφού ενημερώθηκαν για το έργο και την προσφορά του Σωματείου στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, δώρισαν στα παιδιά αναμνηστικά δώρα της περιοδείας τους, καθώς και δύο δικά τους αρμόνια: το ένα για στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και το δεύτερο για τον Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ. Οι μικροί μαχητές της ΕΛΠΙΔΑΣ υποδέχτηκαν τα μοναδικά αυτά δώρα με ενθουσιασμό και με την υπόσχεση πως θα το χρησιμοποιήσουν για να παίζουν τις μελωδίες των COLDPLAY.

«Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το συγκρότημα των COLDPLAY για τη συγκινητική τους στήριξη στους σκοπούς του Σωματείου μας. Έγιναν ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου!» δήλωσε η Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει το Σωματείο στην εταιρεία High Priority, και την κυρία Νανά Τράντου, για τη συμβολή τους στο να γίνει το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα.