Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας Αντώνιος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας Αντώνιος μετά την μαραθώνια απολογία του στην 22η τακτική ανακρίτρια. Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μία φορά το μήνα σε ΑΤ και εγγύηση 10.000 ευρώ.

Ο πατερας Αντώνιος, απολογούμενος, ακολούθησε τη γραμμή της απόλυτης άρνησης υποστηρίζοντας πως όλες οι κατηγορίες εναντίον του είναι ψευδείς

Ειδική μνεία στο απολογητικό του υπόμνημα έχει κάνει στον 19χρονο καταγγελοντα. Είχε έντονη παραβατική συμπεριφορά, τα όσα καταγγέλει είναι σκευωρία και ενδεχομένως μπορεί και να χρηματίστηκε, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο ιερέας.

Μάλιστα, επικαλείται φωτογραφίες που δείχνουν την πολυτελή ζωή που έκανε το φερόμενο ως θύμα, μετά την κατάθεσή του στις αρχές. Η υπεράσπισή του προσκόμισε βίντεο, που κατά τον κατηγορούμενο, αποδεικνύει ότι την ημέρα κατά την οποία φέρονται να τελέστηκαν οι ασελγείς πράξεις, ο 19χρονος και ο πατέρας Αντώνιος, βρίσκονταν σε διαφορετικά μέρη.

Μετά την πολύωρη απολογία του κληρικού, η οποία ακολούθησε την κατάθεση πολυσέλιδου υπομνήματος με τις θέσεις του, στην δικαστική λειτουργό κατέθεσε και η σύζυγος του και επί χρόνια στην Διοίκηση του ΜΚΟ.

Συνολικά ο πατέρας Αντώνιος έχει προτείνει να κααθέσουν προς υπεράσπιση του είκοσι μάρτυρες. Ο πατέρας Αντώνιος επικαλείται τουλάχιστον πέντε φιλοξενούμενους σε δομές της Κιβωτού οι οποίοι έχουν καταθέσει πως τους προσέγγισε ο 19χρονος με σκοπό να τους ζητήσει να καταγγείλουν τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κληρικός ρωτήθηκε από την ανακρίτρια για τον λόγο για τον οποίο θεωρεί ότι ο 19χρονος «έστησε σκευωρία» σε βάρος του. Ο κατηγορούμενος αναφερόμενος σε «παραβατική συμπεριφορά» του φερόμενου ως θύματος, φαίνεται να επικαλείται φωτογραφικό υλικό από το οποίο, όπως ισχυρίζεται ο κληρικός, προκύπτει «πολυτελής ζωή» του 19χρονου μετά την καταγγελία.

 

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2023: Mπαμπάς και γιος αρίστευσαν – Περνούν στην ίδια Σχολή και ονειρεύονται τις μέρες τους στο πανεπιστήμιο

Αυτό είναι το μυστικό για να απολαύσει το μωράκι σας το μπάνιο στη θάλασσα!

Θεσ/νικη: Αυτή η ποινή επιβλήθηκε στην μητέρα που άφησε μόνο το μωρό στο σπίτι για να… αγοράσει τσιγάρα