Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο Instagram που προδίδει το όνομα του γιου της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο Instagram που προδίδει το όνομα του γιου της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλλαγή στο Instagram που προδίδει το όνομα του γιου της

Η συγκινητική επιλογή της παρουσιάστριας για το δεύτερο παιδί της και οι οικογενειακοί δεσμοί που κρύβονται πίσω από αυτήν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έζησε πρόσφατα το θαύμα της μητρότητας για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την Τρίτη 2 Ιουλίου. Η είδηση της γέννησης του δεύτερου παιδιού της με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, γέμισε χαρά την οικογένεια, με τον πρωτότοκο γιο τους, Βλάσση, να ανυπομονεί να γνωρίσει τον μικρό του αδελφό.

Με την αναμονή του εξιτηρίου της παρουσιάστριας από το μαιευτήριο, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, οι φίλοι και οι ακόλουθοί της παρατήρησαν μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στο Instagram προφίλ της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άλλαξε το βιογραφικό της σημείωμα, αναγράφοντας: «Mom of 2 V». Αυτή η λιτή αλλά αποκαλυπτική αλλαγή δεν πέρασε απαρατήρητη, πυροδοτώντας συζητήσεις για το όνομα του νεογέννητου.

Η συγκεκριμένη αλλαγή, που περιλαμβάνει δύο φορές το γράμμα “V”, φαίνεται να δηλώνει την πρόθεση της παρουσιάστριας να δώσει στο δεύτερο παιδί της το όνομα του πατέρα της, Βασίλη Σπυρόπουλου. Αυτό το όνομα είναι ήδη γνώριμο, καθώς το ίδιο όνομα φέρει και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Επομένως, η επιλογή αυτή θα τιμά τόσο την πατρική όσο και τη συζυγική σχέση της!

Διαβάστε επίσης:

Σπάτα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του φοιτητή – ξεκινάει έρευνα για ανθρωποκτονία

Επίδομα παιδιού: Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα Α21 – πότε θα γίνουν οι πληρωμές;

Προσοχή με την οδοντόκρεμα στα παιδιά: Ο σοβαρός κίνδυνος που διατρέχουν

Ροή Ειδήσεων