«Κωσταλέξι» στο Βόλο: Κρατούσε κλεισμένες στο σπίτι για 9 μήνες τις ανήλικες κόρες της – Πώς τα κορίτσια το έσκασαν

«Κωσταλέξι» στο Βόλο: Κρατούσε κλεισμένες στο σπίτι για 9 μήνες τις ανήλικες κόρες της – Πώς τα κορίτσια το έσκασαν

Ένα οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στο Βόλο. Σύμφωνα με το gegonota.news μια μητέρα κρατούσε για 9 μήνες σε «ομηρία« τις ανήλικες κόρες της, καθώς δεν τις άφηνε να πηγαίνουν ούτε στο σχολείο.

Μητέρα στο Βόλο καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή με την κατηγορία αρπαγής ανηλίκων

Με δικαστική απόφαση πήρε στο σπίτι της στον Βόλο για λίγες ημέρες τις τρεις ανήλικες κόρες της και δεν τις επέστρεψε ποτέ στον πατέρα τους, στη Ρόδο, ο οποίος είχε αναλάβει την επιμέλειά τους.

Κράτησε παράνομα τα παιδιά εννέα μήνες σπίτι της, χωρίς να την ενδιαφέρει που δεν πήγαιναν σχολείο και εκείνα οργάνωσαν με τον πατέρα τους απόδραση από το σπίτι της μητέρας τους.

Η 40χρονη μητέρα καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για αρπαγή ανηλίκων. Από το 2015 που χώρισε με τον σύζυγό της, της αφαιρέθηκε η επιμέλεια των τριών ανήλικων κοριτσιών της καθώς κρίθηκε ακατάλληλη.

Πώς έστησε παγίδα στις κόρες και της κράτησε παρά την θέλησή τους

Όταν με δικαστική απόφαση της δόθηκε η δυνατότητα να δει τα κορίτσια και να τα φιλοξενήσει στον Βόλο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκείνη αποφάσισε να μην τα επιστρέψει στον πατέρα τους.

Τα κράτησε παράνομα από τις 7 Ιανουαρίου του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς να τα στέλνει σχολείο

Την Τρίτη, στο δικαστήριο εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και υποστήριξε πως τα κορίτσια της δεν έπρεπε να επικοινωνούν με τον πατέρα τους γιατί δεν περνούσαν καλά και φρόντιζαν μόνα τον εαυτό τους. Τους απαγόρευε να επικοινωνούν μαζί του και τα κρατούσε σε «ομηρία» , ειδάλλως δεν θα έβρισκαν τρόπο για να συνεννοηθούν με τον πατέρα τους και να το σκάσουν από το σπίτι, για την Ρόδο.

Πώς τα κορίτσια απέδρασαν

«Επέστρεψαν στον πατέρα τους χωρίς να το ξέρω εγώ», είπε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε πως σήμερα επικοινωνεί μαζί τους μόνο από τα κοινωνικά δίκτυα. Σήμερα τα κορίτσια είναι 18, 17 και 15 ετών αντίστοιχα.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Νεκρός και κλειδωμένος στο γραφείο του καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Απόρριψη από τους γονείς της, bullying στο σχολείο και τα 7 νόμιμα όπλα που οδήγησαν την Όντρεϊ Χέιλ στο φρικτό έγκλημα

Ο λυράρης είχε κατηγορηθεί για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με θύμα ανήλικο κορίτσι

Ροή Ειδήσεων