Κουτσελίνη: «Οι γονείς των 3 παιδιών αντί να πενθούν, απολογούνται»

Κουτσελίνη: «Οι γονείς των 3 παιδιών αντί να πενθούν, απολογούνται»

Κουτσελίνη: «Οι γονείς των 3 παιδιών αντί να πενθούν, απολογούνται»

Η χθεσινή συνέντευξη των γονιών των 3 παιδιών που “‘εφυγαν” αιφνίδια από τη ζωή μέσα σε 3 χρόνια μίλησαν για όλους και για όλα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR. Οι χαροκαμένοι γονείς μίλησαν για τις συνθήκες θανάτου των 3 παιδιών και αποκάλυψαν τις τελευταίες στιγμές των παιδιών τους.

Η Ζήνα Κουτσελίνη σε σημερινές της δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day  μίλησε για τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς και αναφέρθηκε στον απόηχο των αντιδράσεων.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, «πολλά ειπώθηκαν για τη χθεσινή συνέντευξη. Πολλοί άνθρωποι είπαν για τα μαλλιά της μαμάς ‘η για την ψυχραιμία του ζευγαριού. Κάθε άνθρωπος πενθεί διαφορετικά.

Αυτή η γυναίκα έβαλε αφρό στα μαλλιά της… Αυτοί οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να μιλήσουν να απολογηθούν αντί να πενθήσουν, Μάλιστα μας ζήτησαν να μην δείξουμε τα παιδιά τους, τα πρόσωπά τους ούτε θολωμένα. Ήταν κάθετοι σε αυτό. Ήθελαν να μιλήσουν, να απολογηθούν».

Η συνέντευξη των γονιών ήταν αμοντάριστη

Μάλιστα μετά από ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή η Ζήνα Κουτσελίνη διευκρίνισε πως η συνέντευξη ήταν αμοντάριστη και πως δεν κόπηκε τίποτα.

Η σιωπή για κάποιους ανθρώπος είναι ενοχή. Έχουμε ένα μέσο και τοποθετούμαστε… Επειδή όλο αυτό το διάστημα δεν απαντούσε η μητέρα, βγήκε και μίλησε για όλη τη διαδρομή. είπε κάποια πράγματα ιατρικά που εγώ δεν μπορώ τα ελέγξω.

Οι ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν ένα απαγορευτικό να μιλούν στα Μέσα για ότι έχει συμβεί.

Για εμένα αυτή η συνέντευξη ήταν μια πρώτη κατάθεση δική τους για το πώς βίωσαν τον θάνατο των παιδιών τους.

Και θέλω να πω πως δεν το μετάνιωσαν για αυτή τη συνέντευξη. Η μαμά έχει μια μορφή ανακούφισης μέσα της μετά την εκπομπή γιατί είχε μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο. Και ο σύζυγός της επίσης“.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος για 6χρονο κοριτσάκι σε παιδική χαρά: Άγνωστος το άρπαξε από τα μαλλιά

Πάτρα: Τι λέει η μάνα των 3 παιδιών για το Σύνδρομο Μινχάουζεν – «Αν μου ζητηθεί, θα πάω σε ψυχίατρο»

Παιδίατρος: Φίμωση στα αγόρια, σύμμυση χειλέων στα κορίτσια – Πότε χρειάζεται χειρουργική επέμβαση