Κρήτη: Αγωνία για τρία βρέφη που νοσηλεύονται με κορωνοϊό

Κρήτη: Αγωνία για τρία βρέφη που νοσηλεύονται με κορωνοϊό

Κρήτη: Αγωνία για τρία βρέφη που νοσηλεύονται με κορωνοϊό

Η αύξηση των κρουσμάτων των τελευταίων εβδομάδων έχει επηρεάσει, όπως ήταν αναμενόμενο, όλες τις ηλικιακές ομάδες -ακόμα και τις μικρές. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενδεικτικά, τρία βρέφη νόσησαν με κορωνοϊό και παραμένουν στο νοσοκομείο, με τους γονείς τους να βιώνουν στιγμές αγωνίας. Τα καλά νέα είναι, ότι οι γιατροί εμφανίζονται προς ώρες καθησυχαστικοί…

Μόλις τριών ημερών το μικρότερο νεογνό

Από τα μωράκια που νοσούν, δύο νεογνά με κορονοϊό νοσηλεύονται στη Μονάδα Νεογνών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα νεογνό μόλις 3 ημερών καθώς και ένα ακόμα 26 ημερών, τα οποία παρουσιάζουν καλή κλινική κατάσταση και έχουν μόνο δέκατα πυρετού.

Αυτά βρίσκονται συνεχώς υπό στενή ιατρική παρακολούθηση από το έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου. Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται επί τρίτη ημέρα σήμερα η νοσηλεία του μόλις 8 ημερών βρέφους το οποίο έκανε εισαγωγή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο την Κυριακή 26/6, λόγω ταχύπνοιας που παρουσίασε η υγεία του και νοσηλεύεται επίσης στη Μονάδα Νεογνών.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, θετική στον κορoνοϊό εμφανίστηκε και η μητέρα του νεογνού ενώ το βρέφος νοσηλεύεται επίσης με δέκατα, αλλά σε καλή κατάσταση, σε ειδικό δωμάτιο της Μονάδας Νεογνών στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Διαβάστε ακόμα:

«Κάν’τε ησυχία τώρα μιλάω με τα παιδιά»: Όταν το διαδίκτυο υποκλίθηκε στον Σταύρο Ξαρχάκο (vid)

Άγριο ξύλο μεταξύ εφήβων στον Άγιο Δημήτριο – Μαχαίρια και γκλοπ μαζί τους – Στο Νοσοκομείο 14χρονος και 15χρονος

Συγκινητικό βίντεο: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά σε κοριτσάκι με κινητικά προβλήματα