Κρήτη: «Βουτιά» θανάτου έκανε η 17χρονη στον ΒΟΑΚ;

Κρήτη

Κρήτη: «Βουτιά» θανάτου έκανε η 17χρονη στον ΒΟΑΚ;

Θρήνος στην Κρήτη για τη 17χρονη μαθήτρια – η έκκληση της οικογένειας

Παραμένουν τα ερωτηματικά για τη «βουτιά» της 17χρονης από τη γέφυρα του ΒΟΑΚ στην Κρήτη, καθώς οι θεωρίες για τα αίτια του θανάτου της διαφέρουν. Στην αρχή, οι αναφορές έλεγαν πως η 17χρονη προσπαθούσε να βγάλει μια selfie στην 50 μέτρων γέφυρα στο ύψος της Σταλίδας. Ωστόσο, εμφανίστηκαν μαρτυρίες που υποστηρίζουν ότι το κορίτσι πριν βρεθεί στο κενό, ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ. Υπήρξαν μάλιστα και οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Επιπλέον, οι αρχές διερευνούν αν συνέβη κάτι στο σχολείο της πριν το τραγικό περιστατικό, καθώς το κορίτσι αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι με τα πόδια και όχι με το λεωφορείο, όπως συνήθιζε. Η οικογένεια της 17χρονης απηύθυνε έκκληση μέσω του Creta24, ζητώντας από όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία και να καταθέσει ό,τι είδε.

Η 17χρονη ήταν μαθήτρια της Γ’ Λυκείου και ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις. Έμενε στην ευρύτερη περιοχή με την οικογένειά της και ήταν το μεσαίο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας. Μάλιστα, σε λίγες ημέρες θα είχε και γενέθλια.

Η τραγική αυτή υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, και όλοι ελπίζουν πως η έρευνα θα φωτίσει τα αίτια του θανάτου της νεαρής κοπέλας, ώστε να δοθούν απαντήσεις στην οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης:

16χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του στην Αγία Βαρβάρα – τον βρήκε κρεμασμένο η μητέρα του

Πανελλήνιες 2024: Μεγάλο κενό μεταξύ των μαθημάτων – ο λόγος

Πότε πέφτει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2024