Ξεκινά ο μεγαλύτερος διαγωνισμός παραμυθιού από τις Εκδόσεις LeBee!

Ξεκινά ο μεγαλύτερος διαγωνισμός παραμυθιού από τις Εκδόσεις LeBee!

Ένας διαγωνισμός που απευθύνεται σε επίδοξους παραμυθάδες ηλικίας από 8 ετών.

Οι Εκδόσεις LeBee, ανακοινώνουν την έναρξη του Διαγωνισμού «Χρυσές Μέλισσες», του πιο συναρπαστικού διαγωνισμού συγγραφής παραμυθιού. Ο εν λόγω διαγωνισμός που θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε οι συμμετέχοντες να αναδείξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και να προσφέρουν στους αναγνώστες ένα ταξίδι στον κόσμο των θαυμάτων και του ονείρου μέσα από τα παραμύθια τους.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό «Χρυσές Μέλισσες», είναι ανοιχτή για όλους τους μόνιμους κάτοικους της Ελλάδας και του εξωτερικού, προσκαλώντας τους επίδοξους παραμυθάδες από την ηλικία των οκτώ έως και των ενενήντα οκτώ ετών να λάβουν μέρος με ακυκλοφόρητα έργα τους.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που αγκαλιάζει κάθε γενιά, προσφέροντας τη δυνατότητα σε κάθε ηλικιακή ομάδα να αναδείξει τη δημιουργικότητά της και να εμπνεύσει μέσα από το έργο της. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε δύο κατηγορίες: ενήλικες (18-98 ετών) με ελεύθερο θέμα και ανήλικοι (8-17 ετών) με θέμα «Περιβάλλον – Επικονίαση – Μέλισσα».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 μέχρι και την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024. Η αξιολόγηση των έργων θα πραγματοποιηθεί από μια ειδικά συγκροτημένη και έγκριτη επιτροπή, αποτελούμενη από καταξιωμένους εκπροσώπους του κλάδου των εκδόσεων και της συγγραφής. Τα δέκα καλύτερα έργα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων LeBee ενώ τα τρία καλύτερα θα βραβευτούν με χρηματικά έπαθλα, έκδοση του έργου και άλλες εκπλήξεις για τους νικητές. Επιπλέον, η διοργάνωση έχει προβλέψει την απονομη ειδικού βραβείου για το νικητή της κατηγορίας των ανηλίκων.

Μέρος των εσόδων του Διαγωνισμού «Χρυσή Μέλισσα» θα διατεθεί στην υποστήριξη του πολυσήμαντου έργου του Οργανισμού «Μαζί για το Παιδί».

Οι Εκδόσεις LeΒee καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο Διαγωνισμό Παραμυθιού των τελευταίων ετών και να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο του βιβλίου και της συγγραφής. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Θεματικά πάρκα στην Ευρώπη για αξέχαστες διακοπές με τα παιδιά

«Από που να πήρε άραγε;»: Η Βασιλική Μιλλούση προπονεί την κόρη της Σοφία

«Η ζωή μας… μια βόλτα»: Ταινία μικρού μήκους για την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά από το 3° ΔΣ Τυρνάβου

Ροή Ειδήσεων