Ο “ψαγμένος” νονός ξέρει πού θα βρει τα ωραιότερα παπούτσια για το βαφτιστήρι του

Ο “ψαγμένος” νονός ξέρει πού θα βρει τα ωραιότερα παπούτσια για το βαφτιστήρι του

Ένας μόλις μήνας έμεινε για τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα και οι νονοί που θέλουν να τηρούν τις παραδόσεις έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τα ιδανικά ανοιξιάτικα παπούτσια που θα συνοδεύσουν τη λαμπάδα για το βαφτιστήρι τους.

Προσωπικά, καθώς είμαι μία από αυτούς που δεν αφήνουν τίποτα για την τελευταία στιγμή, η διεύθυνση από την οποία ξεκινώ πάντα να ψάχνω παιδικά παπούτσια, όχι μόνο για τα βαφτιστήρια μου, αλλά και για τα δικά μου παιδιά, δεν είναι άλλη από τα καταστήματα DPAM -και δεν απογοητεύομαι ποτέ!

Είτε πρόκειται για αθλητικά και casual παπούτσια, είτε για πέδιλα ή παπούτσια πιο… ιδιαίτερων περιστάσεων, στην DPAM βρίσκω τουλάχιστον 20 μεγάλα brands που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και όλες τις ηλικίες: Βρεφικά και παιδικά παπούτσια, ανατομικά, με νέες τεχνολογίες και υψηλής ποιότητας κατασκευές, για όλες τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις και σε τεράστια ποικιλία.

Εξάλλου, η άνεση που προσφέρουν στις αγορές είναι τεράστια αφού σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξεις το “δώρο” σου online, από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dpam.gr, και έπειτα είτε να το αγοράσεις από ένα από τα 17 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα (3 στην Κύπρο), είτε να πραγματοποιήσει το παιδί την αλλαγή του εκεί, σε περίπτωση που το παπούτσι δεν του κάνει.

Στα δε καταστήματα η εξυπηρέτηση είναι παραδειγματική, αφού, καθώς επιλέγεις τα έτσι κι αλλιώς εξαιρετικής ποιότητας παιδικά υποδήματα, οι shoes experts είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα σου, για να σε βοηθήσουν να διαλέξεις τα κατάλληλα παπούτσια για το δικό σου παιδί ή βαφτιστήρι.

Όσο για τις τιμές; Είναι αναμφίβολα από τις πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.

Πριν, λοιπόν, ξεχυθείτε στα καταστήματα αναζητώντας τα ιδανικά παπούτσια για το δικό σας βαφτιστήρι, ρίξτε μια ματιά στον μεγάλο ηλεκτρονικό κατάλογο της DPAM, όπου θα δείτε συγκεντρωμένα όλα τα brands και τη διαθεσιμότητά τους.

Μάθετε περισσότερα για την DPAM

Η DPAM σχεδιάζει στην Γαλλία ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ για παιδιά από 0 έως 14 ετών. Τα προϊόντα αυτά, προσφέρονται στον καταναλωτή μέσα από τα 600 και πλέον καταστήματα DPAM σε όλο τον κόσμο τα οποία είναι κι αυτά μοναδικά, για την χρωματιστή και φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργούν.

Η DPAM δημιουργεί καταστήματα με βάση μια κεντρική ιδέα: τα ρούχα και τα παπούτσια, πρέπει να εμπνέονται από τη ζωή των παιδιών και να ταιριάζουν με τα παιδιά, να είναι, δηλαδή, το ένα και το αυτό… Du Pareil au Même! Αυτή η ιδέα επιτρέπει στην DPAM να δημιουργεί προϊόντα χαρούμενα, πρωτότυπα, γεμάτα φαντασία και πρακτικότητα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο, αισιόδοξο κόσμο των παιδιών. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μεγαλώνουν …σαν παιδιά.